עבור לתוכן

מי אמר שבנות לא יכולות להרביץ?

Featured Replies

פורסם

האתר אמנם ברוסית (ניחוש, אני לא יודע בוודאות)

אבל תנו לסרטון לעלות... איייי!

http://daynews.info/?act=show_news&id=939751

eek.gif

• תגובות 42
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה קצת יותר מידיי מפוברק! אין סיכויי שזו בת! ושזה אמיתי!

אם אתה רוצה לראות בנות הולכות מכות!

תראהStreet Brawls את כל הסדרה של הסרטים! כולל Ghetto Brawls

שם יש הרבה מכות! וחלק קטן מהם של בנות!

פורסם

זה אמיתי והבחור הגיע אח"כ לבית חולים עם צוואר שבור והבחורה הלכה לענייניה אחרי שנתנה את העדות שלה למשטרה.

בטח שבנות יכולות להביא מכות, אם הייתי מקבלת שקל על כל פעם שהלכתי מכות... מצבי היה טוב.

בגרמניה בצחוק אני וחבר טוב שלי הלכנו מכות. מה לעשות כששיכורים? אז הוא אמנם בחור ו"סקין כבר 12 שנה..." ובן 26 אבל קיבל מארטינס עם מתכת בפנים. :lol:

פורסם

Vitnir אני חייב לציין שאת בחורה מפחידה ביותר ;D :errrr:

פורסם

וזה עוד כלום,לא פגשת אותי אפילו ;D

פורסם

אם זה אי פעם יקרה אני בא חמוש :2gunsfiring:

פורסם
  • מחבר

את דווקא נשמעת ילדה טובה... עם בעיה קטנה של אלכוהול אבל עדיין ילדה טובה..

משהו כזה בערך?

c4qDNgLH.jpg

קעקוע, בירות..

פורסם

^^^

אם את נראית ככה אני מוכן לאכול ממך מכות any day :xyxthumbs:

עכשיו ברצינות, לא נראה לי שיש לה בעיית אלכוהול, נראה לי מקרה של אינבידואליות-יתר (ואני לא מתכוון לזה בצורה שלילית ..)

פורסם

דווקא באוקטוברפסט לא הייתי למרות שכל ספטמבר-אוקטובר הייתי בגרמניה. סתם קקה, פול תיירים ומחירי הבירה - שחיטה (בעצם, כמו בארץ...).

ילדה טובה? אני? טוב, תלוי. כמעט כל החברים שלי היו בכלא (לא צבאי...), למעלה מחצי מהם משתמשים קבוע וכו', אני נקייה מסמים ובעיות עם משטרה בחיים לא היו לי אבל אתם יודעים מה אומרים... מים שקטים חודרים עמוק. וואלה אם היתה לי מצלמה שם הייתם מבינים למה התכוונתי. קצת סדקתי למישהו את עצם הזנב בפוגו והביאו אמבולנס. נראה לי המסכן עדיין מחפש מי עשה את זה, חחח...  :lol:

ואיך אני נראית אתה כבר יודע, הפרצוף שלי מופיע באוואטר.

פורסם

tsk tsk זה לא מצחיק לשבור למישהו את עצם הזנב. אני לא מבין למה "אתם" שם בגרמניה הולכים מכות, כיאלו

תוציאו את האנרגיות על דברים אחרים. (ראיתי כמה תמונות של haggis כולם שותתי דם, כמו הערבים בראמאדן:P)

פורסם

האגיס הם מנורווגיה ובגרמניה כמעט ולא הולכים מכות, מה שהיה עם ידיד שלי היה בצחוק... זה עם עצם הזנב, רק סדק וזה היה ב"פוגו" אז זה היה צפוי, לי כאב כל הגוף אחרי הדבר הזה שבוע ונשבעתי שלא להכנס לפוגו יותר בחיים שלי. טוב, עד ההופעה הבאה של Troopers. :smile1:

index.php?module=photoshare&func=viewimage&iid=212&thumbnail=0&viewkey=

-הרבצת לי יא מנייאק! -כן, כי לקחת את העוגיה האחרונה!!!

פורסם

חח וינטר יהיה מעניין לפגוש אותך במיפגש הפורום רק אל תבואי עם החבר'ה...סבבה? ;)

פורסם

זה תרגיל כייפי במיוחד פעם אחת זרקו אותי ככה באימון חחחח ראיתי כוכבים לא היה נעים בכלל באמת לא ממש כוכבים מן נצנצים כאלה ונקודות שחורות ולבנות... חחחח :lol: :lol:

טוב אולי אפילו יותר מפעם אחת!!

אז אני בטוח שזה אמיתי מאוד אמיתי ומפחיד חבל על הבחור כן יש בנות שלא צריך להתעסק איתן וגם וינטר היא אחת כזאת :smile1:

פורסם

נכון הרגשת סחרחורת כזו, ואז ניסית ללכת ישר ולא הצלחת?

פורסם

כשגונבים הרבה בסוף נופלים על איזה אחת כזו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים