פורסם 2005 בנובמבר 1419 שנים GODDAMN IT!!! חברה, המחשב החדש התחיל לחרפן אותי: קודם כל בעיה ם הסאונד והמיכרופון אחרי זה בעיה עם העכבר שנאלצתי להיות שבוע שלם עם הדריוורים של NVIDIA 76.** ולסבול מחובר מהירות בגלל וירוס מעצבן ועכשיו: האינטרנט פשוט מחליט לא לפעול! פשוט הדלקתי את המחשבת אין אינטרנט. זה כותב לי:LIMITED OR NO CONECTIVITY בלה בלה בלה... ניסיתי לפרמט, אין ניסיתי לשחזר/לאתחל, אין ניסיתי לזרוק מן החלון, לא היה עוזר כל כך... ניסיתי לנתק את הכבל ולהחזיר, אין ניסיתי לעדכן את הדרייברים, אין ניסיתי שילוב של כמה דברים, איך ניחשתם! אין. (כפי שאתם רואים המחשב יכול לפרמטאת הבן אדם... ) מה עוד? ??? ??? ??? חברה בבקשה תעזרו לי, אתם יכולים לראות את המפרט בצד... תודה רבה לעוזר/עוזרת: אני לא שוביניסת כפי שאתם רואים... ואני גם יודע שיש כאן כמה בנות שלו אומרות את המין שלהן בגלל היחס שאן יקבלו בגלל המין... אז גם נשים: עזרה! אני אודה מאוד לכם/לכן.
פורסם 2005 בנובמבר 1419 שנים תשנה בבקשה את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום, אחרת הדיון יינעל.מה סוג החיבור שלך לאינטרנט? יש לך רשת?
פורסם 2005 בנובמבר 1519 שנים אתה מתכוון ראוטר שמשולב מודם ADSL? המחשב שלך מוגדר לקבל IP אוטומטי או על ידני?
פורסם 2005 בנובמבר 1519 שנים מחבר ראוטר שמחובר אל קו ADSL. אל הראוטר מחובר המחשב שלי בכבל רשת ולעוד שי מחשבים ניידים באלחוטי (אני מציין שאף פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת ואף אחד לא הוריד משהוא מיוחד או עשה פעולה קיצונית) וכן, אני מקבל IP אוטומטי בגלל שאני לא זוכר את האייפי שהיה לי האינטרט בכלל לא עובד, זה כותב שLIMITED OR NO CONECTIVITY ואיך אני יביא אם אין לי אינטרנט במחשב ההוא? אני כרגע עם מחשב אחר
פורסם 2005 בנובמבר 1519 שנים אם הרשת עובדת (לא האינטרנט), תעשה IPCONFIG במחשב שלא עובד בסדר, תצלם את המסך ותעביר איכשהוא למחשב אחר (DISK ON KEY, לצרוב וכו').
פורסם 2005 בנובמבר 1519 שנים תבדוק שהכבל תקיןתנסה לחבר כבל אחר ולבדוקאם לא עוזר תכנס למנהל התקנים תמצא את הכרטיס רשת ותלחץ DELETE תאתחל את המחשבובכל מקרה תספר לנו איזו מערכת הפעלה ואם יש SP2?
פורסם 2005 בנובמבר 1519 שנים היה לי את זה מלא פעמים אבל אף פעם לא ברשת אלחוטית זה יכול להיגרם מכמה סיבות :1. התנגשויות IP - הראוטר מקציב IP זהה ל 2 מחשבים ב"טעות" נדיר ביותר ...2. כ.רשת לא מוגדר נכון - יש לעדכן את הדרייברים ולהתקין מחדש כמובן.3.כבל רשת עם חיבור רופף...תנסה את הדברים הבאים לפי הסדר:התקן את הכרטיס רשת מחדש...עשה uninstall in the device manger ותעשה ריסט !תתקין מחדש את הכרטיס רשת ... הבעיה עדיין נמשכת ? >>>תגדיר איי פי באופן ידני למחשב שלך זה לפי דעתי צריך לפתור את זה.. אל תשכח subnet ... dns and ets ...ואם עדיין הבעיה נמשכת זה או בראוטר או בכרטיס רשת עצמו או בכבל בינהם יש בעיה ...בדר"כ הבעיה היא בהגדרות של המחשב לא יותר מזה...אבל יכול להיות מקריםתנסה לשים את הכרטיס רשת שלך ( אמרת שזה אלחוטי נכון ? ) במחשב אחר ואצלך כרטיס רשת אחר ... ותראה אם זה עדיין עושה ...בהצלחה בינתיים
פורסם 2005 בנובמבר 1519 שנים מחבר ניסיתי כבר למחוק את הדרייבר ,אין/ לא השתנתה הבעיההבעיה לא בכבל כי בדקתי במחשב אחר,וגם הכנסתי IP ידני - זה מראה CONNECTED אבל לא מקבל PACKETS יש לי XP PRO SP2צרפתי תמונה של ה- IPCONFIG /ALL:מה עוד לעשות?[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 1519 שנים אתה מוגדר לקבל IP אוטומטי אבל לא מקבל IP או מקבל IP לא תקין מהראוטר. תבדוק את ההגדרות שלו מחדש. שרת הDHCP שלו מופעל?
פורסם 2005 בנובמבר 1619 שנים תרשום בשורת הפקודה את זהnetsh int ip reset logfile.txtnetsh winsock reset catalogותאתחל את המחשב
פורסם 2005 בנובמבר 2019 שנים מחבר סליחה על שלא עניתי, בית-ספר... לעבודה: כתבתי את השורות פקודה כשהשורה הראשונה הקלדתי ואז אנטר ואז כתבתי את השניה ועשיתי אנטר, זה אמר לאתחל. האם עשיתי נכון? ואחרי זה, כשהתחלתי את המחשב, לא פעל האינטרנט, אותה בעיה כמו קודם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.