עבור לתוכן

מה אתם אומרים על Pay Pal ?

Featured Replies

פורסם

מי שרוצה להמיר את כסף הפייפל שלו למזומן תמורת עמלה של 8% שיפנה אליי,

bennyv@gmail.com

323222 ICQ

חחחחחחח, יא חתיכת אפס, לך תחפש לעשות כסף על הגב של מישהו אחר... לכל מי שיש בעיה של משיכת כסף, זאת לא פרצדורה כזו מסובכת של פתיחת חשבון בנק בארה\\\"ב, ולמשוך את הכסף לשם, או לבקש מחברים/משפחה בארה\\\"ב שיבצעו זאת עבורכם...

ובלי קשר, אם מישהו רוצה לעשות זאת, אני בטוח שיש מספיק אנשים שיעשו זאת בהרבה פחות מ 8% (אפשר לחשוב מה זה עולה לך כבר)....

אבל חכה חכה כמה ספאם תקבל בתיבת דואר שלך ול ICQ (כולם מוזמנים לפנות עליו בהצאות פיקטיביות ולרשום אותו לכל מני שירותים חיוניים).

פורסם

כל מי שפנה אליי ושלח לי כבר כסף בעבקות פרסום זה מוזמן לכתוב פה ולהראות לבחור החכם הזה שהוא...חי בסרט:)

תודה לכולם.

פורסם

אני עם VISA ישראלית (valid only in israel) והיא עובדת עם PayPal

פורסם

כל מי שפנה אליי ושלח לי כבר כסף בעבקות פרסום זה מוזמן לכתוב פה ולהראות לבחור החכם הזה שהוא...חי בסרט:)

תודה לכולם.

כן, אני בטוח שמ\\\"פרסום זה\\\" הגיעו עליך המון אנשים... צא מהסרט שאתה חי בו, 8%...

אתה יודע מה, מלבד הספאם שהולך להגיע לך, אני מוכן לתת את אותו שרות ב 4%...

פורסם

2 חבר'ה טובים הגיעו מהפרסום הזה..בבקשה ממכם תגיבו פה לבחור המסכן הזה ותסבירו לו מה הקושי שלכם כי אני לא מתכוון להסביר לו..

אה, ואתם מוזנים לפנות אליו לגבי ה4 אחוזים, ואני מבטיח להחזיר עד השקל האחרון (כולל העמלה של פייפל) אם תרצו לעבור אליו!

פורסם

2 חבר'ה טובים הגיעו מהפרסום הזה..בבקשה ממכם תגיבו פה לבחור המסכן הזה ותסבירו לו מה הקושי שלכם כי אני לא מתכוון להסביר לו..

אה, ואתם מוזנים לפנות אליו לגבי ה4 אחוזים, ואני מבטיח להחזיר עד השקל האחרון (כולל העמלה של פייפל) אם תרצו לעבור אליו!

:ladysman: אתה חיי בסרט! :cwm39:

פורסם

אאא ולגבי ה 8 אחוזים שלך (ולחסוך לך פתיחת משתמשים פיקטיבים):

http://www.echange.co.il/heb/price.php

אתה משתמש בזה ומשאיר אצלך את הפרטים או מה ?

בכל מקרה תדאו שזה מסוכן (שהחשבון שלכם ושל עוד כמה יהיה רשום על אותו חשבון בנק, וזה שאתם בעצם נותנים לו גישה)...

פורסם

לינק מעניין דווקא..

תקשיב חמוד, אני עובד עם חברה גדולה שמפעילה המון חשבונות בכל העולם..

www.obanker.com

אני רק נציג שלהם (ואתה מוזמן לשאול אותם), זה הכל..ובקשר למשתמשים פיקטיביים..ניחא. תחשוב מה שבא לך, אני לא מגיב פה יותר בכל מקרה.

פורסם

לינק מעניין דווקא..

תקשיב חמוד, אני עובד עם חברה גדולה שמפעילה המון חשבונות בכל העולם..

www.obanker.com

אני רק נציג שלהם (ואתה מוזמן לשאול אותם), זה הכל..ובקשר למשתמשים פיקטיביים..ניחא. תחשוב מה שבא לך, אני לא מגיב פה יותר בכל מקרה.

חחחחחחחחחחחחח, איזה אתר גרוע... כמעט כמו האלו ש\\\\\\\"עוזרים\\\\\\\" לך לקבל ויזה לארה\\\\\\\"ב, אם אתה משלם להם דמי עמלה (וכמובן זה לא מבטיח כלום)...

קיצר, אתה סתם נוכל... כדי לפתוח חשבון בנק בארה\\\\\\\"ב לא צריך כלום, רק לשלוח מהארץ כסף לאיזה בנק בארה\\\\\\\"ב וזהו, אתה מקבל חשבון (במקרה הגרוע יבקשו המלצה מהבנק שלך בארץ), ואז תוכל למשוך בלי עמלות מפגרות כאלו כסף מ PAYPAL או בכלל...

מי שמספיק אידיוט כדי להתעסק עם חברות כמו שאתה \\\\\\\"מייצג\\\\\\\", עדיף שיתרחק בכלל מ PAYPAL ומדברים כאלו, ושלא יתעסק עם כסף באינטרנט.

ודרך אגב, לך ל http://www.modestapparelchristianclothinglydiaofpurpledressescustomsewing.com/

אאא, ואיפה כל האלו ש\"פתחו\" אצלך חשבון, מעניין אם הם לא מגיבים כי הם לא קיימים, או כי הם מתביישים להודות שהם נפלו בפח.

פורסם

חחחחחחחחחחחחח, איזה אתר גרוע... כמעט כמו האלו ש\\\\\\\"עוזרים\\\\\\\" לך לקבל ויזה לארה\\\\\\\"ב, אם אתה משלם להם דמי עמלה (וכמובן זה לא מבטיח כלום)...

קיצר, אתה סתם נוכל... כדי לפתוח חשבון בנק בארה\\\\\\\"ב לא צריך כלום, רק לשלוח מהארץ כסף לאיזה בנק בארה\\\\\\\"ב וזהו, אתה מקבל חשבון (במקרה הגרוע יבקשו המלצה מהבנק שלך בארץ), ואז תוכל למשוך בלי עמלות מפגרות כאלו כסף מ PAYPAL או בכלל...

מי שמספיק אידיוט כדי להתעסק עם חברות כמו שאתה \\\\\\\"מייצג\\\\\\\", עדיף שיתרחק בכלל מ PAYPAL ומדברים כאלו, ושלא יתעסק עם כסף באינטרנט.

ודרך אגב, לך ל http://www.modestapparelchristianclothinglydiaofpurpledressescustomsewing.com/

אאא, ואיפה כל האלו ש\"פתחו\" אצלך חשבון, מעניין אם הם לא מגיבים כי הם לא קיימים, או כי הם מתביישים להודות שהם נפלו בפח.

:biglaugh: :evil_laughterperple: :errrr: :errrr: מעניין באמת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים