פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים שלוםאני מעווניין לפתוח פורט מסויםהמודם DSL2+modem דגם - B - FOCuS 312 +עם פירוול מובנההנתב (ראוטר) הוא של EDIMAX BR 6204WF ואצלי ישWirelless LAN USBגם של אדימקס והדגםEW-7317UGאיך אני פותח פורטבהגדרות אצלי אני נכנס NATויש לי כמה אפשרוויות2 מהם יש אפשרות להכניס פורטים ואני לא יודע איזה מהםיש את Virtual Serverויש אתPort Forwarding
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים מחבר לא פתח ליי...הלכתי לפי המדריךאני אחרי זה בודק בAZ שם יש אפשרות לבדוק אם הפורט פתוח...וזה רושם חומת אש
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים אז עשית משהו לא בסדר. תתן צילום מסך של הPORT FORWARDING שעשית, ונראה אולי יש שם משהו לא בסדר.
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים מחבר אז עשית משהו לא בסדר. תתן צילום מסך של הPORT FORWARDING שעשית, ונראה אולי יש שם משהו לא בסדר.לא אמרו לי להכנס לשםהיה בסרט הסברה להכנס לוירטואל סרברזה יעזור לך אם אני אומר לך שיש לנו רשת אלחוטית, אני לא המחשב המרכזי, יש מודם עם פירוול מובנה, שמתחבר לנתב שאליו מחובר מגבר ולשם מתחברים על המחשבים?2 מחשבים בכבל , ועוד שני מחשבים שאחד מהם זה שלי שמחובר בWIRELESS USB LAN
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים מחבר אני רוצה לשים פורט אחד ויש שם אפשרות לשים טווח פורטיםהאם לשים את הפורט שאני רוצה בשני המקומות?
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים לא יודע איך, אבל הצלחתי להבין את מה שכתבת. התשובה היא כן. תוודא פעם הבאה בבקשה, שהניסוח שלך יותר קריא.
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים הוא התכוון לטווח פורטים. אם מדובר בפורט בודד, אתה ממלא רק את החלק הראשון בטווח. וכמובן שאתה ממלא את מספר הפורט גם ביעד.
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים מחבר הכנסתיעכשיו בתוכנה AZ יש אפשרות בNAT \ Firewall TESTנכנסים ורושמים פורט וזה רושם אם הוא פתוח או לאהכנסתי את הפורט שרציתי וזה לא רשם תחת פירוול, זה רשם בסדר.עכשיו קופץ לי שגיאה של התוכנה שרשוםUPnP: Mapping 'Incoming Peer Data Port (TCP/XXXXX) failedהXXXXX- זה הפורט ששמתיועוד שגיאה:UPnP: Mapping 'UDP tracker clinet port (UDP/XXXXX) failedועוד אחת:UPnP: Lost connection to service 'WANIPConnection' on UPnP device ואז יש איזה IP שבדקתי והוא דומה לשלי אך לא כמו שלי
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים לא, אבל עכשיו גרמת לכך שהת'ראד יינעל עקב הקפצה, והרווחת אזהרה. לא חבל?זאת אזהרה שלישית שלך. אתה מושתק לשבוע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.