פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים יש לי בעיה בפיפא 2002 אני לא מצליח לשחק ברשת ובאינטרנט ניסיתי הכול פשוט כלום לא עובד זה מעצבן אני יודה עם תעזרו לי
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים יש לי בעיה בפיפא 2002 אני לא מצליח לשחק ברשת ובאינטרנט ניסיתי הכול פשוט כלום לא עובד זה מעצבן אני יודה עם תעזרו לי איזה הודעות שגיאה, אם יש?
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים מחבר לא זה לא משחק מקוריואין הודעות שגיאה זה פשוט לא עובדזה לא עובד גם אצל חבר שלי שיש לו את המשחק המקוריבבקשה עזרה ???
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים יכול להיות שבלא מקוריים בשביל לחסוך במקום (ברוב הפעמים) אין את אפשרות המולט יפלייר
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים יכול להיות שבלא מקוריים בשביל לחסוך במקום (ברוב הפעמים) אין את אפשרות המולט יפלייראו שלא...בכל מקרה מכיוון שיש לך כבלים הפיפא מזהה את האי פי החיצוני 10.1 נכון?אז לך לאתר http://www.whatismyip.com/שם תהיה כתובת הIP הנכונה וכך תוכל לשחק, מקווה שעזרתי...
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים לא זה לא משחק מקורי תגידו אתם בכוח רוצים שאני אנעל הודעות? רק בגלל שאני מאמין שזה לא בעיה של מקורי-לא מקורי אני לא נועל עכשיו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.