פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים היי, המפרט שלי נמצא למטה. יש לי שני סטיקים של 256 מהירות 400 של ADATA שעובדים בDUAL DDR ועוד שניים פנויים שבהם אני רוצה להכניס עוד שניים של 512. מכיוון שכרגע אני מכין את המערכת שלי לביצוע אוברקלוק על המעבד וגם התחלתי קצת אך נתקעתי בגלל שאין לי קירור, אז השאלה שלי אם יש זיכרונות מומלצים יותר או מומלצים פחות למען ביצוע האוברקלוק? (האוברקלוק הוא על המעבד)יש דברים שקצת מבלבלים אותי. כגון זכרונות: CL2.5? ויש גם CL3 מה זה וזה משנה?
פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים אם אתה מתכוון להשאיר את הסטיקים הנוכחיים שלך אז הם יגבילו אותך באוברקלוק ולכן יהיה עדיף לך לקחת 2 זכרונות פשוטים בגודל של 512MB או 1GB לבחירתך
פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים מחבר 1. למה יגבילו אותי? ולא משנה איזה זיכרון לקחת? 2. לקחתי בסוף שניים של 512 של מיקרון 3200 CL3 קניתי ממישהו פרטי כי זה היה מאוד זול בכל מקרה ביצרן רשום בכלל HUNDAY מה זה אומר? זה מיקרון או לא? 3. וגם שמתי לב להבדל בפרטים שCPUZ רושם לי על כל כרטיס בנפרד (הישן והחדש). מה ההבדל הזה אומר? יש לי הרגשה שנדפקתי פה... למרות ששילמתי הכי קצת שאפשר תמורת כרטיס זיכרון בגודל הזה.. מצ"ב תמונה המציגה פרטים על הזיכרון הישן: מצ"ב תמונה המציגה פרטים על הזיכרון החדש: מה זה ה- 4-4-8 בכרטיס הישן וה 3-3-8 בכרטיס החדש ?
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים זה אומר שהזכרון החדש הוא בעל תזמונים מהירים במעט מהישן.לא, לא נדפקת. הזכרונות האלה בסדר.
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים 1. למה יגבילו אותי? ולא משנה איזה זיכרון לקחת?2. לקחתי בסוף שניים של 512 של מיקרון 3200 CL3 קניתי ממישהו פרטי כי זה היה מאוד זול בכל מקרה ביצרן רשום בכלל HUNDAY מה זה אומר? זה מיקרון או לא?3. וגם שמתי לב להבדל בפרטים שCPUZ רושם לי על כל כרטיס בנפרד (הישן והחדש). מה ההבדל הזה אומר?יש לי הרגשה שנדפקתי פה... למרות ששילמתי הכי קצת שאפשר תמורת כרטיס זיכרון בגודל הזה..מה זה ה- 4-4-8 בכרטיס הישן וה 3-3-8 בכרטיס החדש ?1. כי האפשרות אוברקלוק הולכת לפי החלק החלש ביותר ולא החזק ביותר2. זה אומר ש Hyundai ייצרו את השבבים שבהם הזכרון משתמש, מיקרון רק הרכיבו את השבבים3. זה אומר שהתזמונים של החדש קצת יותר טובים. אבל שניהם יעבדו על התזמונים הגבוהים מביניהם כלומר 3-4-4-8
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים מחבר הבעיה שהחדש והישן לא עובדים ביחד.. גם אחרי שעשיתי LOAD BIOS DEAFULTS
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים אהם.. איך?בביוס תגיע ל DRAM Settingsותקבע את התזמונים ידנית(את הסדר תזמונים אתה יכול לראות בסטיקי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.