עבור לתוכן

עזרה ברכישת כרטיסי זיכרון למטרת אוברקלוק למעבד נורת'ווד 2.8 ג'יגה הרץ

Featured Replies

פורסם

היי, המפרט שלי נמצא למטה. יש לי שני סטיקים של 256 מהירות 400 של ADATA שעובדים בDUAL DDR ועוד שניים פנויים שבהם אני רוצה להכניס עוד שניים של 512. מכיוון שכרגע אני מכין את המערכת שלי לביצוע אוברקלוק על המעבד וגם התחלתי קצת אך נתקעתי בגלל שאין לי קירור, אז השאלה שלי אם יש זיכרונות מומלצים יותר או מומלצים פחות למען ביצוע האוברקלוק? (האוברקלוק הוא על המעבד)

יש דברים שקצת מבלבלים אותי. כגון זכרונות: CL2.5?  ויש גם CL3  מה זה וזה משנה?

פורסם

אם אתה מתכוון להשאיר את הסטיקים הנוכחיים שלך אז הם יגבילו אותך באוברקלוק ולכן יהיה עדיף לך לקחת 2 זכרונות פשוטים בגודל של 512MB או 1GB לבחירתך

פורסם
  • מחבר

1. למה יגבילו אותי? ולא משנה איזה זיכרון לקחת?

2. לקחתי בסוף שניים של 512 של מיקרון 3200  CL3 קניתי ממישהו פרטי כי זה היה מאוד זול בכל מקרה ביצרן רשום בכלל HUNDAY מה זה אומר? זה מיקרון או לא?

3. וגם שמתי לב להבדל בפרטים שCPUZ רושם לי על כל כרטיס בנפרד (הישן והחדש). מה ההבדל הזה אומר?

יש לי הרגשה שנדפקתי פה... למרות ששילמתי הכי קצת שאפשר תמורת כרטיס זיכרון בגודל הזה..

מצ"ב תמונה המציגה פרטים על הזיכרון הישן:

28hr.jpg

מצ"ב תמונה המציגה פרטים על הזיכרון החדש:

22as.jpg

מה זה ה- 4-4-8 בכרטיס הישן וה 3-3-8 בכרטיס החדש ?

פורסם

זה אומר שהזכרון החדש הוא בעל תזמונים מהירים במעט מהישן.

לא, לא נדפקת. הזכרונות האלה בסדר.

פורסם

1. למה יגבילו אותי? ולא משנה איזה זיכרון לקחת?

2. לקחתי בסוף שניים של 512 של מיקרון 3200  CL3 קניתי ממישהו פרטי כי זה היה מאוד זול בכל מקרה ביצרן רשום בכלל HUNDAY מה זה אומר? זה מיקרון או לא?

3. וגם שמתי לב להבדל בפרטים שCPUZ רושם לי על כל כרטיס בנפרד (הישן והחדש). מה ההבדל הזה אומר?

יש לי הרגשה שנדפקתי פה... למרות ששילמתי הכי קצת שאפשר תמורת כרטיס זיכרון בגודל הזה..

מה זה ה- 4-4-8 בכרטיס הישן וה 3-3-8 בכרטיס החדש ?

1. כי האפשרות אוברקלוק הולכת לפי החלק החלש ביותר ולא החזק ביותר

2. זה אומר ש Hyundai ייצרו את השבבים שבהם הזכרון משתמש, מיקרון רק הרכיבו את השבבים

3. זה אומר שהתזמונים של החדש קצת יותר טובים. אבל שניהם יעבדו על התזמונים הגבוהים מביניהם כלומר 3-4-4-8

פורסם
  • מחבר

הבעיה שהחדש והישן לא עובדים ביחד.. גם אחרי שעשיתי LOAD BIOS DEAFULTS

פורסם

אז תקבע את התזמונים ידנית

פורסם
  • מחבר

אהם.. איך?

פורסם

אהם.. איך?

בביוס תגיע ל DRAM Settings

ותקבע את התזמונים ידנית

(את הסדר תזמונים אתה יכול לראות בסטיקי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים