עבור לתוכן

wow כמה שאלות. אני רוצה לקנות תמשחק...

Featured Replies

פורסם

בתור אחד שמשחק רקfps (ולא מת על משחקים אחרים) ראיתי בזמן האחרון המלא מתלהבים מ wow עכשיו לא הבנתי משהו ... זה אשכרה משחק עם שטחים אין סופיים בלי סוף שרק מגלים דברים חדשים כל הזמן??

זה כמו עולם אמיתי עם פוליטיקה ושלטון וצבא ודברים כאלה?

אם אני קונה תמשחק עכשיו ליפני שיוצאת הרחבה או כמעט שנה אחרי שהוא יצא יש טעם לשחק ??

משחקנים שכן משחקים התשלום החודשי 60 שקל לחודש שווה את זה ? (לא כולל התשלום על המשחק עצמו)

הא ואני לא רוצה למות בגלל ששיחקתי במשחק יותר מידי...

פורסם

אני משחק WOW מינואר האחרון בערך, הוא שווה כל שקל שתשקיע בו, זהו משחק מיוחד שלא מפסיק לעניין ממש לא כמו FPS...

אבל קח בחשבון שהוא ממכר לאללה ולא מעט אנשים שאני מכיר נתקעים מול המחשב לשעות לא מבוטלות :)

פורסם

מספר עובדות בנוגע ל WOW ותשובות לשאלותיך.

1. המשחק ממכר בצורה מטורפת.

2.השטחים לא אינסופיים אך בהחלט גדולים מאוד וכמו כן תמיד ניתן להוציא הרחבות.

3. ההרחבה כשמה כן היא, הרחבה ניתן לשחק ולהנות מהמשחק גם לפני שהיא תצא.

4. המשחק שווה כל שקל (כ 15 EURO = שהם 75 שקלים)

5. כל עוד תשמור על פרופורציות ותזכור שישנם חיים בחוץ לא תמות...

6. המשחק מבוסס על מלחמה בין כוחות הרשע (HORDE) לבין כוחות הטובים (ALLIANCE)

בקיצור, בלי הרבה לדבר, תצטרף ולא תצטער.

נ.ב

הבעיה היחידה שראיתי במשחק היא ילדים מעצבנים שמציקים (כשהם בדרגה 60 ואתה בדרגה 20...)

פורסם

WOW הוא כמו הרבה משחקי תפקידים המוניים אחרים

פשוט שהרבה מאפיינים מתקדמים שקיימים במשחקי תפקידים המוניים אחרים הושמטו ממנו....

למה הוא נהיה כלכך פופולארי?בגלל שהוא של בליזארד....

שיחקתי בו,והתאכזבתי....

לטעמי-יש משחקי MMORPG הרבה יותר טובים ממנו.

פורסם

אחלה מישחק

עצה על תיקנה אתה אלול לא להקשיב בלימודים בימים הראשונים ברב שאתה מת לשחק בזה חח זה קורה ליפעמים

קנה קנה אחלה שבעולם ותיזהר מהיתמכרות

תיזהר לא למות היה פעם סיפור עים קוראני שמת ששיחק יותר מידיי זמן

פורסם

ההורד הם לא הכרח הרעים כמו שהאליינס לא בהכרח הטובים.

אם אתה מסוגל להשקיע בערך 75ש"ח כל חודש, אז שווה לך לקנות את המשחק.

לוג'יק, WOW הוא משחק כ"כ טוב בגלל שבליזארד לקחו את כל מה שיש למשחקים ההמונטיים, ופשוט עשו את זה יותר טוב (וכמובן הוסיפו כמה דברים...).

כרגע האיזון בין הקלאסים במשחק כמעט גמור (אל תאמין לאנשים שאומרים שהשאמאנים הם חזקים מידי, לדעתי דווקא הפאלאדינים צריכים לאבד כמה יכולות כמו הקסם מגן הארור שלהם), ונוספו עוד באטל-גראונדס (מן משחקוני PVP בתוך המשחק, כמו CTF של הורד נגד אליאנס וכו').

אם אתה רוצה לדעת יותר על המשחק:http://www.wow-europe.com/en/

וגם תקרא ביקורות...

ד"א, אני מוכר את האקונט שלי שיש בו 2 דמויות רמה 60 (הרמה הכי גבוהה שאפשר להגיע אליה) ועוד אחת רמה 51 (כל הדמויות נמצאות בהורד).

ICQ 118056895

פורסם

WOW הוא משחק פשטני...

במקום לקחת אלמנטים מתקדמים ממשחק תפקידים,הם לקחו רק את האלמנטים הבסיסיים....

היתרון הגדול שלו הוא העולם משחק המאסיבי,וגם זה לא יתרון כזה גדול במרבית המקרים [זה כלכך,אבל כלכך משעמם לטוס עם הציפור הזו ממקום למקום...]

פורסם

תן דוגמא ל"פשטנות" הזאת, כי ממש קל לזרוק מילים כאלו באוויר.

אני שיחקתי במשחק 5 חודשים, ולא מצאתי דברים פשטניים (אולי זה בגלל העובדה שאין לי יותר מידי ניסיון עם משחקים המונטיים, אבל אני חושב שהעובדה ששיחקתי ב4 משחקים כאלה כן מקנה לי סוג של הבנה בעיניין).

ד"א, הטיסות עם הציפור זה לא כ"כ נורא, כי הטיסה הכי ארוכה היא 7 דקות בערך (היה לי add-on למשחק שעושה סטופר כזה בזמן הטיסה), וככה יש יותר זמן לכתוב בצ'אט של הגילדה, ובכלל לצאת לרגע החוצה ולנשום אוויר, כי ברגע שנכנסים למשחק, קשה לצאת ממנו.

פורסם

תן דוגמא ל"פשטנות" הזאת, כי ממש קל לזרוק מילים כאלו באוויר.

אני שיחקתי במשחק 5 חודשים, ולא מצאתי דברים פשטניים (אולי זה בגלל העובדה שאין לי יותר מידי ניסיון עם משחקים המונטיים, אבל אני חושב שהעובדה ששיחקתי ב4 משחקים כאלה כן מקנה לי סוג של הבנה בעיניין).

ד"א, הטיסות עם הציפור זה לא כ"כ נורא, כי הטיסה הכי ארוכה היא 7 דקות בערך (היה לי add-on למשחק שעושה סטופר כזה בזמן הטיסה), וככה יש יותר זמן לכתוב בצ'אט של הגילדה, ובכלל לצאת לרגע החוצה ולנשום אוויר, כי ברגע שנכנסים למשחק, קשה לצאת ממנו.

-פיתוח הדמות לקוי לחלוטין...ממש לא אהבתי את מנוע פיתוח הדמות שיש במשחק

-אין אפשרות של פיתוח ערים וקניית בתים פרטיים....אלמנט שקיים בהרבה משחקי תפקידים...

-אני לא אוהב את מערכת הקרבות שבמשחק....

היו עוד כמה וכמה תלונות ששכחתי מה הן היו...שאני אזכר אני אציין...

בכל מקרה-לא נהניתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים