עבור לתוכן

לכל חובבי האיבקות..

Featured Replies

פורסם

מי שלא רוצה לראות הצגה יפה כמו WWE או TNA, יכול להוריד קרבות של CZW - Combat Zone Wrestling,זה ממש חולני.

• תגובות 54
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מי שלא רוצה לראות הצגה יפה כמו WWE או TNA, יכול להוריד קרבות של  CZW - Combat Zone Wrestling,זה ממש חולני.

ראיתי את זה זה משוגע וזה חולני, בכל מקרה

מישהו אמר מקודם שבstar world הראו איך עושים את הפעלולים

ראיתי את זה וכל מה שראו שם זה אמיתי

ורק שתדעו שרק מ1977 הכניסו את הקרבות המזויפים לWWF

פורסם

מותו של אדי זה אובדן גדול לתעשיה כי הוא אחד המתאבקים הטובים ביותר שיש ושהיו ... הוא הכניס לידיעה שהמתאבקים הלטינים הם שווים

סטרואידים אדי אף פעם לא לקח ... הוא לקח קוקאין וסמי הרגעה אחרים. סמי מרץ הוא לא לקח. הוא נגמל פעמיים.

המוות שלו הוא מהתקף לב .. למי שלא ידע ..

אם אתה חושב שיש מתאבק מקצועי על פני כדור הארץ שלא לוקח סטרואידים אתה משלה את עצמך... גם בטיסטה גם HHH כל החבורה שיש ב smackdown ו raw לוקחים סטרואידים, לכזה גודל לא מגיעים עם קוט'ג ביצים וחזה עוף.

דבר שני זה ידוע שהיו לו בעיות עם אלכוהול וסמים בעבר אז זה דיי ברור שסיבת המוות קשורה בעקיפין לאחת מהסיבות הללו.

פורסם

חחחחחחח מה אתה סטלן אתה רציני חשבתה שזה מכות אמיתיות כמו בושידו למשל? ה WWE זה הצגה...ופעלוללנים שמשחקים טוב מיסתכלים על המישחק שלהם ובגלל זה אוהדים אותם...אתה באמת חושב שבמכות אתה תתין לעשות לך 619 ? :lol:

בושידו זה עוד יוזר פייק :\

פורסם

הם דווקא לאקהל מושתל שגם משלמים לו? אלפי אנשים שישלמו להם נשמע לי הזוי

אנשים פשוט אוהבים את זה

אתה צודק - אנשים באמת אוהבים את זה ולראיה - לפני למעלה מעשור (94, אם הזכרון שלי לא בוגד בי) ה-WWF מילאו את יד אליהו (כן כן, אותו מקום שמכבי תל אביב משחקים בו כדורסל) באלפי חובבי היאבקות. אני יודע. אני הייתי שם (ואפילו היו לי תמונות).

אני לא זוכר את כל המתאבקים שהיו שם, אבל הקרב המרכזי היה אנדרטייקר (עד היום בביזניס, לא?) נגד אדם בומב (שזה נשמע כמו אטום בומב - פצצת אטום).

אנדרטייקר ניצח.

פורסם

DAMMM לא ראיתי את הסרט הזה בסטאר וורלד.......ד"א אני רואה TNA כל יום שישי וראשון ,יש בעוד ימים?

ובממיר האנלוגי יש עוד ערוצים שיש בהם היאבקות כמו WWF ?

פורסם

הם דווקא לאקהל מושתל שגם משלמים לו? אלפי אנשים שישלמו להם נשמע לי הזוי

אנשים פשוט אוהבים את זה

איפה רשמתי שמשלמים להם? ::)

כניראה שהם אוהבים את ההצגה, ואולי מכניסים אותם ואומרים להם להתלהב מזה ולהעמיד פנים כאילו זה אמיתי.

או שהם פשוט דבילים ונהנים לראות אנשים רבים בכאילו, עד היום לא הבנתי איך אפשר לצפות בדבר האידיוטי הזה.

אחי הקטן מטורף על זה, כל היום הוא רואה את זה ואני אומר לו, "זה לא אמיתי! צא מהסרט שלך", והוא מסרב להאמין לי. :nixweiss:

אחים קטנים... :bash: :bash:

פורסם

איפה רשמתי שמשלמים להם? ::)

כניראה שהם אוהבים את ההצגה, ואולי מכניסים אותם ואומרים להם להתלהב מזה ולהעמיד פנים כאילו זה אמיתי.

או שהם פשוט דבילים ונהנים לראות אנשים רבים בכאילו, עד היום לא הבנתי איך אפשר לצפות בדבר האידיוטי הזה.

אחי הקטן מטורף על זה, כל היום הוא רואה את זה ואני אומר לו, "זה לא אמיתי! צא מהסרט שלך", והוא מסרב להאמין לי. :nixweiss:

אחים קטנים... :bash: :bash:

ואנשים עושים את בחינם נראה לך?

פורסם

אני רואה את זה..ויודע שזה לא אמיתי..

וזה לא מה שמענין אותי כי זה כמו סדרה ויש שם כל מינינ דברים

בגלל זה ,זה מענין...

פורסם

אני ואחי הגדול ומדי פעם גם אבא שלי צופי בWWE..

זה מאוד שקוף שזה מבוים והמכות לא באמת פוגעות אבל יש קטעים שזה באמת כואב למשל סטירה על החזה (דוגמה מפגרת אבל נכונה) סופר פלקס..

אבל התרגיל של ג'ון סינה שהוא נותן אגרוף לבן אדם ששוכב על הרצפה..

בסופו של דבר אנשים צופים בזה כמו שאנשים צופים בכדורגל כדורסל באולינג או טלנובלה בע"מ!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים