עבור לתוכן

לכל חובבי האיבקות..

Featured Replies

פורסם

אני מקווה מאד, בשבילך, שאתה ציני . :s07:

• תגובות 54
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:lol:

אתה עדיין בסרט שהם רבים ברצינות? :bash: הכל סתם עלילה ובולשיט, מה גם שזה בכלל לא ניראה אמיתי. ::)

רואים שתלא מבין ..........

אז אתה חושב שהם עושים קפוארה :lol:

יש שם מלא צופים חחח אתה מצחיק עלק לא אמיתי לך הבית......... :lol:

הם רבים במיסגרת המישחק לא בחיים הרגילים! האבל. :kopfpatsch:

פורסם

תגיד לי איפה רשמתי שהם רבים בחיים האמיתיים? :screwy:

הם לא רבים לא בחיים האמיתיים ולא בהיאבקות, הכל זאת סתם הצגה. לא צריך יותר מעין טיפה חדה כדי להבחין שהכל הצגה. אלו לא מתאבקים, אלו סה"כ שחקנים שהתאמנו כדי להגיע לרמה כזאת שכביכול זה יראה אמיתי.

WWE = בולשיט של אמריקאים מושעממים.

:xyxthumbs:

פורסם

רואים שתלא מבין ..........

אז אתה חושב שהם עושים קפוארה :lol:

יש שם מלא צופים חחח אתה מצחיק עלק לא אמיתי לך הבית......... :lol:

הם רבים במיסגרת המישחק לא בחיים הרגילים! האבל. :kopfpatsch:

חחחחחחח מה אתה סטלן אתה רציני חשבתה שזה מכות אמיתיות כמו בושידו למשל? ה WWE זה הצגה...ופעלוללנים שמשחקים טוב מיסתכלים על המישחק שלהם ובגלל זה אוהדים אותם...אתה באמת חושב שבמכות אתה תתין לעשות לך 619 ? :lol:

פורסם

חח הכל שם הצגות.. למרות שיש גם תאונות לפעמים(תראה מה קרה לאחד מהאחים הארט). הם אפילו אומרים את זה במעברונים.

פורסם

אני מסכים שהרוב הצגה, אבל לפעמים יוצא להם דם - נראה לכם שזה קטשופ? ואם זה איזה חומר, איפה הם יכניסו את זה? בתחתונים שלהם? וגם אם הם יכניסו בתחתונים, איך הם יספיקו למרוח את זה מול קהל של אלפי אנשים?

פורסם

מסכים עם nBuD, ודוגמא לכך הוא הקרב על אליפות העולם שהיה בין Batista לבין Triple H

פורסם

tאתם לא מבינים דבר אחד טעונות קורות נכון אב ל לפני כל קרב הם יושבים בשולחן עגול הדנים על איזה פעלולים הם יעשו אחד לשני...נו מי לי ראה את הסרט הדקומנטרי על ה WWE מאחורי הקלאים...

פורסם

סטרואיד נחשב סם אם אני לא טועה (בישביל בני אדם)

פורסם

אני מסכים שהרוב הצגה, אבל לפעמים יוצא להם דם - נראה לכם שזה קטשופ? ואם זה איזה חומר, איפה הם יכניסו את זה? בתחתונים שלהם? וגם אם הם יכניסו בתחתונים, איך הם יספיקו למרוח את זה מול קהל של אלפי אנשים?

היתה תוכנית ב STAR WORLD לפני כמה חודשים, שבה הראו צעד צעד, איך עושים את כל הטריקים, איך הם בדיוק מפילים אותם בזהירות מירבית, על המקום הכי פחות קריטי וכו'...

לגבי הדם, גם זה, השופט מעביר להם סכין קטנה שבו הם חותכים את עצמם במקום שהכי פחות כואב ומחלים מהר, ככה שכן יורד להם דם, אבל זה ממש שטותי...

הכל, כל הכסאות שהם זורקים, המכות, הכל מזויף, מתורגל מראש מאות פעמים כדי לא לעשות נזק בכלל.

פורסם

פאק, אני עדיין לא מאמין איך יש ילדים שחושבים שזה אמיתי?!?! :nixweiss:

פורסם

אין סיכוי שזה יהיה אמיתי זה לא חוקי אם זה היה אמיתי

פעם היה מיקרה של רצח "בטעות שמישהו קשר חבל והפיל אותו על הריצפה מהזירה והוא שבר את המיפרקת זה היה אמיתי

פורסם

קודם כל חבל שאדי מת הוא היה מאוד מצחיק

חוץ מיזה האמריקים קוראים להאבקות המבוימת סבוניה לגברים וככה אני רואה את הWWE וזות סידרה גדולה

בקשר לדם הם עושים את זה לעצמם פעם הראו סרט איך עושים את רוב הדברים ואת הדם עושים אים סכין גילוח (וכן זה דם אמיתי)

פורסם

אנשים שמתאמנים, ויש להם כסף (WWE) מתאמנים באופן מבוקר עם רופא כשהם משתמשים בסטרואידים.

אז סטרואידים זה לא.

אם כבר סמים.

נ.ב התכנית הזאת כלכך שטחית

פורסם

tאתם לא מבינים דבר אחד טעונות קורות נכון אב ל לפני כל קרב הם יושבים בשולחן עגול הדנים על איזה פעלולים הם יעשו אחד לשני...נו מי לי ראה את הסרט הדקומנטרי על ה WWE מאחורי הקלאים...

איך קוראים לסרט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים