פורסם 2005 בנובמבר 1319 שנים האם יש כזה דבר? :}אני שואל כי אני קונה לוח אם חדש , מעבד חדש, וזכרונות חדשים.. אבל אני לא רוצה להחליף כרטיס מסך בגלל שיש לי 6600gt.. אבל הוא ל AGP :[אם אין מתאם כזה ויש לכם פתרון אחר אשמח לשמוע
פורסם 2005 בנובמבר 1319 שנים מחבר האם יש כזה דבר? :}אני שואל כי אני קונה לוח אם חדש , מעבד חדש, וזכרונות חדשים.. אבל אני לא רוצה להחליף כרטיס מסך בגלל שיש לי 6600gt.. אבל הוא ל AGP :[אם אין מתאם כזה ויש לכם פתרון אחר אשמח לשמועיש כזה הבדל משמעותי בין nforce 3 ל4?בגלל שאני יכול ללכת על לוח אם כזה נגידhttp://ksp.co.il/hmain.php?uin=1900
פורסם 2005 בנובמבר 1319 שנים יש מוצר של ALBATRON, ששמו ATOP,שהוא מתאם בין AGP ל-PCIE(מחברים את הכרטיס ללוח ואת ה-AGP לכרטיס)דיברתי עם רוזטק, אחת מהנציגויות שלהם בארץ,המוצר אמור להגיע לקראת סוף שבוע לנציגות!מתי הוא יגיע לחנויות, אף אחד לא יודע, אם בכלל חנות תרצה למכור לך משהו כזה(למה למכור לך מתאם שאפשר למכור כרטיס חדש)אני לא יודע אם הם מוכרים ללקוחות פרטיים, אבל אתה מוזמן ליצור איתם קשרrostec.co.ilעדיף לקנות NFORCE4 חדש דנדש(דעתי האישית)
פורסם 2005 בנובמבר 1319 שנים ויש גם את האפשרות של הלוח של ASRock עם ה 939Dual SATA2 Upgradeשבא עם AGP וגם PCI-E
פורסם 2005 בנובמבר 1319 שנים מחבר ויש גם את האפשרות של הלוח של ASRock עם ה 939Dual SATA2 Upgradeשבא עם AGP וגם PCI-Eבקשר למתאם.. אני ינסה להתקשר אולי אני יצליח להשיג.. ואם לא.. הלוח של ASROCK הזה בא עם צ'יפסט ULI לפי מה שראיתי.. זה ברמה של NFORCE או שיש בעיות איתו?
פורסם 2005 בנובמבר 1419 שנים אני תומך במה שליאור כתב פה...הלוח נותן ביצועיסטים טובים ואין לו סיבה למה לא... רק הרכיבים זולים יותר ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.