פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים מחבר כן יש לי אותו, אבל יש לי בעיה לשחק בו כי במקומות שונים במשחק המסך נהיה שחור והמשחק נתקע ועדיין לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה.
פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים הייתי ממליץ לך על MORROWIND,אבל אני רואה שכבר שיחקת בו...לטעמי,מורווינד זה אחד ממשחקי התפקידים היחידים בשנים האחרונות ששווה משחק...כל השאר זבל...עוד משחק מוצלח זה SW:KOTOR....בכל מקרה,מנסיון-FABLE זה משחק מעפן... :-\
פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים FABLE זה מישחק נחמד אבל אני אישית ממליץ על סידרת האגדה של זלדה למכשירים של נינטנדו(דרך אמולטור)מאריוRPG והמישחקים בסיגנוןשיצאו אחרי כמו מאריו נייר ואיזה מישחק לGBA חוץ מיזה יש את גרנדיה 2 (גרנידה 2 יצא למחשב ודרימקסט) ועוד כל מיני RPG טובים לGBA דרך אגב יש הרבה RPG טובים גם בPS2 אבל אני לא מכיר אמולטור טוב לPS2ורק שתיראו למה אני מחקה http://www.gamespot.com/ds/rpg/marioluigisuperstarsaga2/index.htmlואני יודע שהמישחק ניראה ילדותי והגרפיקה לא משהו מיוחד אבל המישחקי מאריו RPG תמיד היו מאוד ממכרים וכיפים אני רק מקווה שעד אז יהיה אמולטור טוב לנינטנדו DS
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים אני משחק בעיקר משחקי תפקידים למניהםהכי ממולץ זה 1. Legend of Dragoon המלצתי כבר בהמלצת משחקים עם הרחבה עלה המשחק (צורך אמיולטור לPS)2. Fable בגלל הפרטים הקטנים3. buldersGate פשוט ענקקק (גם 2)4. Neverwinter NIghts5. Starwars Knights of the Old Republic (השני לא משהו)6. Diablo Zzzzzzzzzzzzzzz
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים לגבי המשחק, the temple of the elemental evil, יש לך אותו מקורי?הורדתי אותו כבר מזמן בעזרת החמור אבל לעולם לא מצאתי לו פריצה.אם מישהו פה יודע איך גורמים לדבר הזה לעבוד, אל תתבישו לשתף אותי.תודה רבה, חג שמח ומועדים לשמחה....
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים אני מצטרף להמלצה של HAGADI על המשחק Legends of the Dragoon. מבין המשחקים הטובים ביותר והממכרים ביותר עם עלילה מעולה.ובנוסף, הייתי לבטח הולך עך Spellforce עם כל הרחבותיה (וממתין ל SF2)כמו כן, Sacrifice הישן והטוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.