פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים קניתי שבוע שעבר את הלוח ASROCK DUAL SATA 939למי שלא יודע, יש תושבת לא גרנית למעבד, ובשביל להתקין את רוב סוגי ההיטסינקים צריך להחליף ב BACKPLATE רגיללמזלי קיבלתי את ה BACKPLATE יחד עם ההיטסינק שבא עם המעבד.אבל שלא כמו רוב התמונות של הפלטה הזאת, יש לי מין ציפוי לבן שדבוק לחלק שבא במגע עם הלוח אם (זה מתחבר מלמטה)http://www.svartberg.com/link/backplate_coat.jpgכפי שאתם רואים יש צד מטאלי, וצד עם ציפוי לבן, מה שאני לא יודע זה, אם אני צריך להשאיר את זה ככה, או להוריד את הציפוי הזה ?? אני לא רוצה לדפוק משהו פה, כי זה מה שמחזיק את ההיטסינק, ובמקרה שיש בעיה אתם יודעים מה נפגע פה.
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים אתה צריך שמשהו יבודד את הפלטה מהלוח למה..ותדביק אותו מהצד של הלבן..(אם זה מדבקה כמו שאמרת..)
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים מחבר זה ממש שכבה גגמישה ועבה, אם אתם אומרים שצריך לבודד את זה, אז כנראה זה למה זה שם אז אני משער שמה שמחזיק את זה זה ההברגה שמתחברת לתובשת להיטסינקתודה
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים אם זה ספוג אז זה אמור להיות שם ואל תוריד את זהד"א בשלי הפלטה היא מפלסטיק (סוקט 754)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.