עבור לתוכן

כרטיס מסך...מרעיש?O_o

Featured Replies

פורסם

אוקי יש לי בעיה מאוד מוזרה...

יש לי GF6800NU של לידטק...

בהתחלה הכרטיס התחיל לעשות קולות כל פעם שגללתי למטה (כן הכרטיס עצמו...הקולות באים מהליבה...לא יודע לתאר אותם...מאין כאילו מכות חשמל קטנות)

עכשיו שיחקתי HL2 וגם...כל פעם שהכרטיס היה צריך לרנדר משהו הכרטיס החל להשמיע צלילים

כן בדקתי מליון פעם אם זה מהכרטיס ומאיפה בכרטיס זה בא וזה בא ממתחת להיטסינק...עכשיו זה לא יכול להיות מאוורר כי העלתי אותו למלא הכוח והוא לא עושה שום קולות

הכרטיס מוציא תוצאה הגיונית לחלוטין ב3DMARK ככה שאני לא חושב שיש לו בעיה (אולי יש ואני סתם לא מודע...איך אפשר לבדוק עוד?)

בכולופן...מישו מכיר ת'בעיה?:| מה ניתן לעשות? זה פשוט מציק נורא ואני משתדל לא לגלול:x

אגב...זה קורה רק כשאני גולל למטה למעלה עם הגלגלת..אם אני משתמש בכפתורי גלילה(יש לי MX1000) אז אני לא יודע מה נסגר:S

פורסם

אני חושב שאני יודע מה זה....

זה רעשים חלשלשים כאלה?

אם כן גם לי יש אותם,וזה לא מפריע לי... :xyxthumbs:

פורסם

תופעה מוזרה אך מוכרת ...

נתקלתי בזה עם כרטיסי 9500 , 9700 , 9550 ועוד כמה כרטיסים .

הרעשים האלה הם שילוב של ספק לא הכי יציב , לוח אם קצת סטלן וכרטיס רגיש מדי לבעיות מתחים . בכרטיסי 5950 למיניהם הדבר הזה הופיע כמעט בכל הכרטיסים הקיימים .

מה שאני יכול להציע לך זה לנסות לעדכן ביוס ללוח , היו מקרים שזה עזר , ולנסות לעבוד עם ספק אחר .

כמו כן , נסה כל מיני דריוורים שונים , גם זה גרם בכמה מקרים לתופעה הזאת .

אם זה עדיין לא יעבור ... דאג לגשת לחנות שממנה רכשת את המחשב , או את הכרטיס , ותשמיע להם את זה , כי אם תביא להם רק את הכרטיס , סביר להניח שזה לא יקרה :-\ .

פורסם

גם אצלי יש את זה רעש מעצבן רצחחחחחחחחח, וסתכלו על המפרט שלי

זה קורה רק כשאני מפעיל 3DVIEW בATI TOOL או ATI TRAY TOOLS, אבל אני משער שזה גם יקרה ב3DMARK כי עוד לא בדקתי

פורסם

התופעה הזאת קיימת גם בכרטיס שלי (Leadtek 6800GT שכרגע אין לי אותו).

בעיקרון זה לא מפריע לי כי אני כל הזמן משתמש באוזניות אטומות.

התופעה הזאת ידועה בעיקר בכרטיסים של לידטק. קראתי הרבה ביקורות שמתארות את מה שאמרת אז אתה לא צריך להיות מודאג.

פורסם

אוקיי, הוצאתי את השני מאווררים שהיו לי והרעש פחת משמעותית (זה הכל עניין של עומס על הספק כנראה)...

פורסם
  • מחבר

הספק שלי זה בטוח לא...OCZ450W (שמסוגל לספק Peak של 550) לא צריך ליפול תחת 2 הארדיסקים CDROM ג'יגה ראם 3000+ והכרטיס...

פורסם

יש לך עוד כניסת מתח לכרטיס על הלוח אם ?

פורסם

:hi:

בדיוק באתי לפרסם וראיתי את ההודעה שלך,

גם לי יש רעשים כמו שאתה מתאר אבל הבעיה היא הפוכה, שאני גולל הכרטיס שותק!!!,שאני מריץ 3D ב ATITOOL גם יש שקט

עכשיו שאני מקליד הוא שורק???

יש לי 9500pro של ATI

פורסם

:hi:

בדיוק באתי לפרסם וראיתי את ההודעה שלך,

גם לי יש רעשים כמו שאתה מתאר אבל הבעיה היא הפוכה, שאני גולל הכרטיס שותק!!!,שאני מריץ 3D ב ATITOOL גם יש שקט

עכשיו שאני מקליד הוא שורק???

יש לי 9500pro של ATI

:screwy: :screwy: :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים