פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים מחבר תגיד לי ילד, נראה לך שהכפתור נמצא שם בשביל היופי?! אני לאאאאא ילד ועל תעצבן כי יש אנשים שטועים לפעמים אז אני מבקשששששששששש!!!!!!!!!!
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים זה נראה לך איסיקיו פה?!"רגע אני אבדוק" - הודעה שלמה, למה?!"יש לי 47 מעלות כולל מאוורר בלו אורב" - למה הודעה שלמה שוב?!"זה ללא מאמץ!!!!!!!!! " - למה הודעה שלמה לכל הרוחות?!לא יכולת להכניס הכל להודעה אחת?!איפה ראית פה רוטר בכניסה לעזעל?!
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים מחבר זה נראה לך איסיקיו פה?!"רגע אני אבדוק" - הודעה שלמה, למה?!"יש לי 47 מעלות כולל מאוורר בלו אורב" - למה הודעה שלמה שוב?!"זה ללא מאמץ!!!!!!!!! " - למה הודעה שלמה לכל הרוחות?!לא יכולת להכניס הכל להודעה אחת?!איפה ראית פה רוטר בכניסה לעזעל?!אולי שמעתה פעם על אנשים שחדשים פה ואלי אני ממהר ואין לי זמן ליקרוא את התקנון אז אולי פשוט תענו על השאלה או שאתה פשוט לא יודע
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים מחבר מישה, תירגע...........לשאוף.......להוציא אוויר......... יש לי שם "1511" ואני אנשום עכשיו אוויר ההההההההההההה ההההההההההההה הההההההההההה הההההההההה הההה טוב נרגעתי ועכשיו לחזור לפורום!!!
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים זה נראה לך איסיקיו פה?!"רגע אני אבדוק" - הודעה שלמה, למה?!"יש לי 47 מעלות כולל מאוורר בלו אורב" - למה הודעה שלמה שוב?!"זה ללא מאמץ!!!!!!!!! " - למה הודעה שלמה לכל הרוחות?!לא יכולת להכניס הכל להודעה אחת?!איפה ראית פה רוטר בכניסה לעזעל?!אולי שמעתה פעם על אנשים שחדשים פה ואלי אני ממהר ואין לי זמן ליקרוא את התקנון אז אולי פשוט תענו על השאלה או שאתה פשוט לא יודעמה ממהר? יהרגו אותך אם לא תקבל תשובה מייד? מה?חוץ מזה שלדחוף הכל להודעה אחת היה לוקח לך הרבה פחות זמן מלפתוח 3 (!!!) הודעות עם שני מילים כ"א.
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים מחבר זה נראה לך איסיקיו פה?!"רגע אני אבדוק" - הודעה שלמה, למה?!"יש לי 47 מעלות כולל מאוורר בלו אורב" - למה הודעה שלמה שוב?!"זה ללא מאמץ!!!!!!!!! " - למה הודעה שלמה לכל הרוחות?!לא יכולת להכניס הכל להודעה אחת?!איפה ראית פה רוטר בכניסה לעזעל?!אולי שמעתה פעם על אנשים שחדשים פה ואלי אני ממהר ואין לי זמן ליקרוא את התקנון אז אולי פשוט תענו על השאלה או שאתה פשוט לא יודעמה ממהר? יהרגו אותך אם לא תקבל תשובה מייד? מה?חוץ מזה שלדחוף הכל להודעה אחת היה לוקח לך הרבה פחות זמן מלפתוח 3 (!!!) הודעות עם שני מילים כ"א.אולי לא שמתי לב ללחצן הזה חשבת על זה פעם "אני חדש פה" טוב לא משנה ונמעס לי מההטפות האלו אני עוזב ואני לא צריך את העזרה שלך ביי ואנחנו עוד לאאאא נתראה!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים מישה, תירגע...........לשאוף.......להוציא אוויר......... יש לי שם "1511" ואני אנשום עכשיו אוויר ההההההההההההה ההההההההההההה הההההההההההה הההההההההה הההה טוב נרגעתי ועכשיו לחזור לפורום!!! דיברתי אל THEHUNTER לא אליך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.