פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים שלום.. יש לי ראטור מחברה TRENDnet דגם:TE100-S5P+ ואני נורא רוצה לפתוח את הפורטים.. אני מחפש אתר לפתיחת פורטים כבר לפחות חודש.. מי שיעזור לי באמת תודה רבה... אני כל כך רוצה לפתוח את הפורטים כי אני אוהבמאוד ת המשחק פיפא 2005.. ויש לי שם בעיה במולטיפלייר הראוטר חוסם את האפרות ללחוץ על הוסט.. ובשביל לשחק נגד אחרים אני צריך ללחוץ על הוסט.... מי שיכול לעזור לי באמת תודה רבה
פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים TE100-S5P+ זה מתג לא נתבאם אתה בטוח שזה מה שיש לך אז תביא את הדגם של המכשיר שאליו הוא מחובר
פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים מחבר +TE100-S5P זה מה שרשום לי בראוטר מאחורה....אני לא ממש מבין בזה אני יגיד לך בדיוק מה כתוב לי מאחורה+MODEL NE:TE100-S5pserial no:----------ver:B1
פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים כמו שאמרתי זה מתג ולא נתבאיך מחובר אצלך בבית?כבלים? ADSL?המודם מחובר ישירות למתג הזה ומשם לכמה מחשבים?
פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים מחבר לא...יש לי גם ראוטר וגם מודם!שאני נכנס לאתר של הפורטים הוא מבקש ממני שם וסיסמהואני לא יודע מה לרשום...אני יצרף תמונה כדי שתבין[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 1319 שנים Admin סיסמא Adminadmin סיסמא Bezeqwow adminסיסמא passwordadmin סיסמא conexantאלא כל סיסמאות ברירת המחדל של בזק עד כמה שידוע ליתקפיד על אותיות קטנות וגדולותאם זה עדיין לא עובד אז תברר בבית אם מישהו מהמשפחה שינה את ההגדרות בכלל מי הפך אותו לנתב (אולי חבר והוא שינה?)
פורסם 2005 בנובמבר 1319 שנים מחבר רגע אבל יש לי משהו מוזר.. אני נכנס לפתיחת פורטים.. ואז זה מראה לי games vpn ועוד.. ואני שם את הגיימס וזה בכלל שם לי משחקים שלא במחשב שלי.. ישנים משהו מפחיד... ואני רוצה לפתוח את הפורטים של הפיפא ואין לי מושג איך.. תראה בהודעה למטה.. שבטעות שמתי אותה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.