פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים מי שלא מכיר מדובר ברדיו בו מזינים אמנים אהובים ומקבלים מוזיקה בסגנון שלכם. בעבר האתר היה נחסם ל - ip המשתמש אחרי 10 שעות שידור.עכשיו זה חינם!Pandoraבנוסף, השירים נשמרים בכונן הקשיח שלכם, כל מה שעלכם לעשות: Start playing some tunes on Pandora Radio, while keeping Pandora streaming go to your temporary folder (on Windows type %TEMP% in a run dialog, on Linux and Mac OS it's /tmp) and look in /plugtmp. All the access-# files (WebKitPlugInStream-# files on Mac OS) are MP3 files cached from Pandora.
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים נחמד מאוד אבל לא הבנתי איך אני בדיוק לוקח את השירים שנשמרים בתיקיה הזמנית, איפה היא?
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים אני מצאתי את התיקייה אבל היא פשוט ריקה, ולא מתמלאת גם כשפנדורה רצה ..(וכן, איפשרתי צפייה בקבצים נסתרים ..)[עריכה]מצאתי, זה לא בplugtmp זה בplugtmp-2
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים זה בחינם, ההבדל היחיד בין הגרסה החינמית לזאת שבתשלוםזה פרסומות שיוכנסו בעתיד לחינמית
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים NICE! איזה יופי רק חבל שאין ID TAG. אבל לפחות זה מזהה מה שאני אוהב תוכנה מצוינת +digg ;D
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים 75228 או לחילופין 72453. זה דיי קשה לעלות על צירופים של 5 ספרות, אבל לפעמים זה מצליח לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.