עבור לתוכן

חבילת ההרחבה של HALF LIFE 2 נדחתה !!! (התבאסות גדולה ):'(

Featured Replies

פורסם

מעניין מי פרץ אלהם הפעם ::)

• תגובות 30
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אני מבין את המשפט הזה נכון אז הוא שגוי מאוד :silly:

זה היה די לא מפתיע..

לדעתי זה דווקא כן היה די מפתיע

פיתוח של משחק הרחבה הוא לא כמו פיתוח משחק שלם מ-0

פורסם

מעניין מי פרץ אלהם הפעם  ::)

:lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

אל תדאגו

זה יידחה שוב פעם

הניחוש שלי-זה ייצא בערך בסוף 2006 או תחילת 2007...במקרה הטוב...

LOGIC אני חושב שקצת נסחפת ....... :screwy:

פורסם

LOGIC אני חושב שקצת נסחפת ....... :screwy:

נסחפתי?רחוק מזה

את DAY OF DEFEAT:SOURCE...משחק שמכיל 4 שלבים בבסיסו,לקח להם מעל לשנתיים וחצי לפתח...

המשחק היה אמור לצאת חודש אחרי יציאת HL2...הוא התעקב שנה וחודשיים...

השלב החדש HALF LIFE: THE LOST COAST שזה שלב אחד היה אמור לצאת בתחילת החופש הגדול...הוא יצא לפני שבועיים...

תסתכל כמה זמן הם דחו פיתוח של שלב אחד,וכמה זמן הם דחו פיתוח של משחק מולטי שמכיל מעט תוכן באופן יחסי,ותבין שבשביל לפתח חבילת הרחבה הם צריכים איזה שנתיים-שנתיים וחצי...הם עובדים כמו צבים.

פורסם

לדעתי זה דווקא כן היה די מפתיע

פיתוח של משחק הרחבה הוא לא כמו פיתוח משחק שלם מ-0

כן,ועדיין תראה כמה זמן לקח להם לפתח שלב אחד THE LOST COAST...

פורסם

כנראה שבלל שהם עובדים כמו צבים...המשחקים שלהם כל כך טובים ומושקעים...האמת שאני לא מתפלא למה המשחקים כאלה מצליחים כי הם לא ממהרים לשחרר משחקים

פורסם

כנראה שבלל שהם עובדים כמו צבים...המשחקים שלהם כל כך טובים ומושקעים...האמת שאני לא מתפלא למה המשחקים כאלה מצליחים כי הם לא ממהרים לשחרר משחקים

למרבה הצער,אולי האיכות שלהם גבוהה,אבל אפשר לעשות את אותה איכות המשחקים רק בפחות זמן

ככה דברים לא עובדים בתעשייה הזו...

יודע מה?מילא שהם תמיד דוחים את המשחקים שלהם,אבל גייב ניואל הוא האבא של השקרנים...כל מילה שניה שהוא מוציא מהפה היא שקר...בייחוד אם הדבר נוגע לתאריכי יציאה....

זו השיטה של וואלב-הם מכריזים על תאריך יציאה שהם יודעים שהוא לא ריאלי ולא אמיתי,כדי להשתיק את המעריצים,וכשמגיע התאריך,הם דוחים לעוד תאריך לא ריאלי,וכך הלאה...עד שהמשחק מוכן,בלי שום קשר לדד ליין...

פורסם
  • מחבר

הם גורמים לאנשים לשדרג את המחשב שלהם לקראת התאריך שהם אומרים ואז אנשים קונים כרטיסי מסך יותר משוכללים ואחר כך דוחים את המשחק ושוב התהליך חוזר לדעתי יש פה איזה משהו מסריח מאחורי הדחיה ואני לא חושב שזאת איכות המשחק :nono:

פורסם

הם גורמים לאנשים לשדרג את המחשב שלהם לקראת התאריך שהם אומרים ואז אנשים קונים כרטיסי מסך יותר משוכללים ואחר כך דוחים את המשחק ושוב התהליך חוזר לדעתי יש פה איזה משהו מסריח  מאחורי הדחיה ואני לא  חושב שזאת איכות המשחק  :nono:

הגראפיקה שלו לא תהיה יותר כבדה מזו של HL2:TLC...למען האמת-היא תהיה פחות טובה מהגראפיקה בTLC...

פורסם

מישו מוכן לענות לי

למה לא הוציאו את

HL2: aftermath

לפני

HL2: Lost coast ? הסדר יותר הגיוני לא? ...

פורסם

Lost Coast זה שלב פצפון שנועד להדגים בעיקר איך HDR, מודלים באיכות גובהה ותטקסטורות ברזולוציה גבוהות עובדות עם המשחק.

זה מעין Tech Demo.

פורסם

נו נכון זו רק הדגמה של מה שיהיה במשחק ההמשך (יש שם הרבה דיבורים על מה הם חושבים לעשות).

נשמע הגיוני עכשיו?

פורסם

אהה הבנתי ! כן תודה ;D

פורסם

אנשים-יש לכם שכל עקום על כל התחת

HL2:THE LOST COAST הוא לא הדגמה לAFTERMATH וגם לא הקדמה למה שיהיה בAFTERMATH!

הוא לא קשור לכלום!

זה סתם שלב שמציג את תוספת ה-HDR החדשה במנוע הסורס,ומציג כיצד מוצרים עתידיים ייראו במנוע הסורס! [ולכן גם יש בו פירוט גבוה יותר,וכל הטקסטורות הן ברזולוציה כמעט פי 2 מרזולוציות בHL2 הרגיל]

ה"עלילה" בHL2:TLC היא סתם תירוץ לשלב,והיא לא קשורה בכלל לעלילת המשחק.

HL2:AFTERMATH הוא חבילת ההרחבה של HL2 והיא ממשיכה מהנקודה שHL2 הסתיים לאחר התמוטטות מערכות ההגנה בעיר [אחרי שהמגדל התפוצץ...או לפחות חלק ממנו התפוצץ...]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים