פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים אני יודע שזה לא קשור לשאלה שלך אבל... . :o למה!?!?!?!?! :o למה אתה עדיין משתמש בקאזא?
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים אולי מספיק עם הפוסטים הצפויים האלה כבר?הוא ביקש את קובץ העידכון לשרתים. אתה יכול לעזור לו? תעשה את זה. לא יכול? אל תגיב סתם עם הודעות כאלו שלא באמת תורמות לנושא הדיון.likantrop - העלתי את קובץ עידכון השרתים לכאן(להודעה שלי)[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים מחבר תודה על העדכון! 8) אגב אתה בטוח שזה של קאזא?(רשום עליו SABABANET). ובקאזה אני עדיין משתמש כשאני צריך למצוא מהר איזה שירים,תמונות,מסמכים ועוד דברים קטנים.למרות שהרבה משתשים עזבו אותה,עדיין ניתן למצוא בה הרבה דברים נחמדים!
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים כן, אני בטוח שזה של הקאזה(השם של הקובץ נובע מכך שהוא הורד מהאתר של סבבה)ואני עושה עדיין שימוש בקאזה, אין בה שום דבר רע(וכל הילדים שה"טכנאי" שלהם סיפר להם שבקאזה יורדים רק וירוסים - צאו מהסרט)אני מוצא בה המון דברים.
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים מחבר כן, אני בטוח שזה של הקאזה(השם של הקובץ נובע מכך שהוא הורד מהאתר של סבבה) אייווה! THX!
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים אני לא אוהב קאזה אבל אני אוהב iMesh או Ares Lite גם תוכנות מצויינות ואם זה לא מתחבר שמעתי שיש קובץ REG שמתקן את זה
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים ואם זה לא מתחבר שמעתי שיש קובץ REG שמתקן את זה הקובץ (Reg) שהעלתי אמור לתקן בין היתר את הבעיה הזאת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.