פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים מכירים את המדבקות האלה שמדביקים כמו "שלום, חבר" או "העם עם שרון" וכל החרטא האלה עכשיו זה ממש מכער את המכונית שלי ואני מת להסיר את זה אבל אני מפחד שזה יהרוס את הפח או ישרוט אותו מישהו יכול להציע לי דרך שלא תגרום נזק לפח ותסיר את המדבקות האלה??!
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים אני לא יודע איך לאפשר להם לרדת הקלות אבל אני יכול לומר לך מה לעשות אם נשארו סימנים.אפשר להוריד את הסימנים של המדבקות עם קרסין (או איך שלא רושמים את זה)
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים קח ספוג קח דלי מים אם סבון ותשפשף מאט זה ירד דיי בקלות...הקרסין יכול להיוריד את הצבע של הרכב.
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים מחבר אתם אומרים את זה מניסיון? ושפשופים של המדבקות לא ממש נראה לי כי יש לא קצת מבינים?
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים קח ספוג קח דלי מים אם סבון ותשפשף מאט זה ירד דיי בקלות...הקרסין יכול להיוריד את הצבע של הרכב.צודק, התבלבלתי עם בינזיןאני זוכר שהדבקנו נייר דבק בצע חום ונשארו סימנים אז ניקינו את זה עם בנזיןצבע האוטו הוא לבן כך שאני לא יודע אם ירד צבע או לא
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים www.carsforum.co.ilנסה לחמם עם פאן את המדבקה ואז להוריד או עם מים חמים - תמיד יורד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.