פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים איך אני מסיר אותו טוטאלי מהוינדוס ?שמעתי שצריך לרשום איזה פקודה ב run שב"התחל"...שהיא מוחקת את המסנג'ר..אולי אתם יודעים מהי הפקודה?
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים - תריץ חיפוש, השאלה נענתה בעבר. - מה שאני עשיתי כדי שזה לא יקפוץ כל פעם אז הלכתי לתיקיית ה-Program Files ושיניתי שם את השם של ה-EXE וזהו
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים למחוק אני לא חושב שאפשר בצורה קונבנצוינלית אבל אפשר פשוט לבטל אותו:control panel >Administrative Tools>Servicesתבחר את messenger תעשה קליק ימני > properties ותשנה את startup type ל "disabled"
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים שים את השורה הבאה ב-RUN:RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים אחרי שעושים את זה, ה OUTLOOK EXPERSS לוקח שעה עד שזה עולה, תחפש בגוגל איך לסדר את זה, אם זה מפריע לך.
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים פשוט תלך לADD REMOVE PROGRAMS בתוך הCONTROL PANEL ויש שם בצד WINDOWS COMPONENTS. תוריד את הV מה MESSANGER וזהו. לא צריך להסתבך.
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים - מה שאני עשיתי כדי שזה לא יקפוץ כל פעם אז הלכתי לתיקיית ה-Program Files ושיניתי שם את השם של ה-EXE וזהו רעיון נחמד... פשוט תלך לADD REMOVE PROGRAMS בתוך הCONTROL PANEL ויש שם בצד WINDOWS COMPONENTS. תוריד את הV מה MESSANGER וזהו. לא צריך להסתבך. מניסיון לא מסיר עד הסוף...
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים שים את השורה הבאה ב-RUN:RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove זה הכי סוף שיש ...
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים זה עושה UNINSTALL לתוכנה. יותר סוף מזה אין שוב, מניסיון עשיתי ולא הסיר. רק מה ש-tsvika הציע הצליח לי. זה רק אצל מיקרוסופט יכול לקרות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.