פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים חשבתי כעכבר את ה-G7 האם הוא עכבר טוב ומגיע ברמתו ל-G5?השאלה של המקלדת היא לא ברור כי אני לא יודע אם אפשר לקנות מקלדת שלא בסט עם עכבר?אני חוזראני מחפש עכבר ומקלדת (העדפה לאלחוטיים) לגיימרים....תודה לעוזרים
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים אל תעשה את הטעות הזו של לקנות אלחוטי לגיימינג, זה פשוט הרבה פחות טוב !תקנה עכבר ומקלדת חוטיים איכותיים ותצא הרבה יותר מרוצה.אם אתה גיימר רציני אז G5 + Logitech Media Keyboard אם אתה רוצה להשקיע פחות אז MX 518 + מקלדת פשטה יותר של לוג'יטק / מייקרוסופט
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים אין כזה דבר עכבר אלחוטי לגיימינג.רק עכבר עם חוט.לא הייתי לוקח את הg5 מכיוון שיש לו רק לחצן אחד בצד שמאל ומכיוון שהוא עושה בעיות עם כמה פאדים.
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים מחבר החלטתי שאני הולך על ה-G5.הבעייה זה עם המקלדת...יש אפשרות לקנות מקלדת אחלוטית שלא תהיה בסט כי הרי אני לא צריך עכבר?אם לא אז אני חושב ללכת על ה-logitech media keybord.תודה לעוזרים
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים החלטתי שאני הולך על ה-G5.הבעייה זה עם המקלדת...יש אפשרות לקנות מקלדת אחלוטית שלא תהיה בסט כי הרי אני לא צריך עכבר?אם לא אז אני חושב ללכת על ה-logitech media keybord.תודה לעוזריםהלוג'יטק היא אחלה מקלדת, לגבי העכבר יכול להיות שעדיף לך MX 518.
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים מחבר לא ענית לי על השאלה.האם יש מקלדת אלחוטית שלא בסט?ולמה ה-MX 518 יותר טוב מה-G5?לפי דיונים קודמים ה-G5 לוקח בכמויות.
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים Logitech MX518/G5 חוטי, גיימרים (ממליץ על MX518 , עכבר נהדר, G5 סתם יקר יותר ואינו שווה את הכסף)Logitech G7 אלחוטי גיימרים (אבל יקר מדי)מקלדת כלשהי של לוגיטק או מיקרוסופט (לא צריך להשקיע יותר מדי)
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים ציטוט של: Royz ב אתמול בשעה 19:51:04 אין כזה דבר עכבר אלחוטי לגיימינג. G7 הוא התכוון לזה שהעכברים האלחוטיים פחות מתאימים כי הם יותר כבדים וכו ולכן עדיף לקחת עם חוט..(לא יודע מה זה כול כך משנה אלה אם כן אתה משחק כמה מטרים מהמחשב.. ..) ולך על המקלדת Logitech® Media Keyboard ולא נראה לי שתמצא מקלדת אלחוטית שלא בא בסט עם עכבר..(וגם אם מצאתי מה שאין סיכוי היא תעלה כמו סט..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.