עבור לתוכן

מחשב הפסיק לעבוד בעקבות הרצת תוכנה

Featured Replies

פורסם

ראיתי סרט ב-mplayer בלינוקס, ולפתע התמונה על המסך התחילה להבהב בקצב גבוה (זו הייתה אותה תמונה). המחשב לא הגיב לכלום אז נאלצתי לבצע reboot. מאז המערכת לא עובדת, אין צפצופים בהפעלה, גם אחרי שהוצאתי את כל כרטיסי ההרחבה, כרטיסי זיכרון וכבלי IDE. הדבר היחיד שעובד הוא המאווררים החיצוניים והמאוורר של המעבד.

יש למישהו רעיון איפה נמצאת הבעיה (מעבד/לוח אם/ספק) ? מדובר בלוח אם של PcPartner ל-Pentium 3 (יש לי אחריות עליו עד סוף החודש) ובספק ג'נרי.

אגב, הקשר היחיד ל-mplayer שאני יכול לחשוב עליו הוא ניצול CPU גבוה או באג בדרייבר של כרטיס מסך / קול (למרות שלא היו בעיות עד היום).

פורסם

אחי אם יש לך אחריות רק עד סוף החודש אז כדאי שתלך לחבר ותבדוק תלוח אצלו כי חבל שהוא ידפק ולא יהיה אחריות

אבל אם הזכרת את נושא הדרייברים אז תיכנס למצב בטוח עם אינטרנט דרך F8 שהמחשב עולה ואז תמחוק תדרייברים ותוריד חדשים ותתקין

פורסם
  • מחבר

כרגע אין לי אפשרות לבדוק P3 בשום מקום (אני יכול לבדוק P2 או P4). אם יש דברים שאפשר לבדוק לפני שאני מחליף לוח אם, עדיף שאני אעשה אותם עכשיו.

לגבי דרייברים, המערכת שלי לא עובדת אז אני לא יכול להיכנס למצב בטוח. וגם אין לי שם windows

פורסם

אם אתה הוצאת הכל והשארת רק את הלוח אם מחובר לספק, ואין צפצופים, אז הבעיה היא כנראה בלוח אם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים