פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים אם כבר אתה מעוניין לשדרג אז לדעתי שדרג גם את המעבד (לא שאני חושב שהוא יהיה צוור בקבוק ) זמנו עבר כבר ויש היום מעבדים טובים מאוד ב-900 שח שזה לא השקעה גדולה כל כך. אז שיקנה כבר מחשב חדש
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים תכלס זה מה שהוא עושה, חוץ מההארד דיסק והמעבד (מעבד מעפן בן שנתיים שלוש) הוא מחליף הכל.
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים תקנה את הלוח p4gd1 ו-x800gto2 זה הכי מישתלם אחי זה אולי מה שאני יעשה ואל דאגה עים gto2 המעבד לא יהווה צוואר בקבוק
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים תקנה את הלוח p4gd1 ו-x800gto2 זה הכי מישתלם אחי זה אולי מה שאני יעשה ואל דאגה עים gto2 המעבד לא יהווה צוואר בקבוק הפורום מתדרדר...
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים מה זה צוור בקבוק?? אם יש משהו שלא מנצל את המשהו השני עד הסוף... לדוגמא: מעבד חלש וכרטיס מסך חזק. המעבד יהיה צוואר בקבוק.כלומר המעבד לא ינצל את הכרטיס עד הסוף.
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים בוא נסכם את זה עדיף שתקח עכשיו כרטיס מסך כמו ה6600GT ו512זכרון ותשאר עם המחשב הזה ותדגור קצת על הכסף שלך ואז תקנה מערכת יותר מאוזנתלמרות שהציעו לך דיל טוב מאוד עדיין הוא לא מספק את הסחורה וכמו שכתבו כאן אנשים מנוסים כמוני שהחיסכון למחשב טוב יותר מאשר להתקע עם מערכת שמהווה צוואר בקבוק ולא מנצלת את יכולותיה...זו לפחות דעתי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.