פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים הסתדרתי עם הבעיה הזאת אבל צצה לי בעיה חדשה שכבר תיקנתי פעם קודמת אבל שחכתי איך ..פעם קודמת לפי מה שאני זוכר העברתי את הקובץ הזה ידנית אבל הפעם זה לא עובד..[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים חסר לך איזה קובץ בדיסק...(גם אם זה אוריגינלי זה גם יכול להיות) יש לך דיסק אחר? תנסה להתקין ממנו
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים מחבר זה קרה לי גם פעם קודמת ואז העברתי את הקובץ הזה ידנית למחשב ואז זה עבד ועשיתי אותו הדבר הפעם וזה לא עבד...צריך עזרה דחופה ,אפילו באייסקיו או במסנג'ר:amit_@mezter.org.il מסנג'ר316282259 אייסיקיו5 דקות עזרה ממכם חוסכת לי 5 ימים של ביאוס..
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים זה היה ממזמן אבל אני זוכר שהופיע לי הודעה דומה או אולי אותו הודעה בכול פעם שניסיתי להתקין את halflife ללא cs (קונטארסטרייק).
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים מחבר בוגי מן: איך בדיוק ההודעה שלך אמורה לעזור לי??איך להוריד דרך סטים (המשחק לא מקורי..)??
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים בהתקנה יש לך אפשרות לבטל את ההתקנה של ה cs,וזה דבר בעייתי כי שאת עושה את זה זה נותן הודעת שגיאה.................. אם בזה מדובר הרי לך פיתרון,אם לא אז נחשוב על משהו אחר
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים אין מה לעשות תצטרך "להשיג" את זה שוב. (שלא יתדרדר ל- Warez).וכמו שאמרו לך תנסה לא להתקין את Counter Strike.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.