פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים מחבר תקרא את חוקי הפורום אחי, אסור לדבר פה על כאלה דברים לא שאלתי איך משתמשים, שאלתי למה משתמשים בזה ומה זה בדיוק הקטע של הרשימה השחורה
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים Teatime -זה תוכנה שעוקפת הגנות של משחקים\תוכנות נגד שימוש בכוננים וירטואלים כדי להריץ אותם :-Xהblacklist זה פשוט רשימה שחורה של יצרני המשחקים שיש בה את הסיפטומים המזוהים עם כוננים וירטואלים, ככההם יודעים מי משתמש בCD חוקי ומי משתמש באמולצייהantiblaxx פשוט עוקף את זה ו"עובד" על התוכנה ..איזה שקוף שעכשיו אני יקבל אזהרה :-\
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים מחבר התוכנה לא עוקפת הגנות משחקים!!!איכשהו היא גורמת שלא תכנס לרשימה שחורה ומעניין אותי כל הקטע הזה,כמו שמותר לדבר על מה שחברות התקליטים תובעות את אלו שמורדים שירים ואין שום בעיה לדבר על זהאותי מעניין מה חברות המשחקים מצאו לעשות נגד המורידים
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים כנראה אנחנו לא מדברים על אותו דבר, אבל לא מצאתי שום מידע על מה שאתה מדבר תן קישור או משהו שנדע על מה בדיוק אתה שואל
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים מחבר כנראה אנחנו לא מדברים על אותו דבר, אבל לא מצאתי שום מידע על מה שאתה מדבר תן קישור או משהו שנדע על מה בדיוק אתה שואל אני מדבר על מה שאתה מדבר,אבל בלי לקשר את זה לפריצות משחקים וכדומה..מעניין אותי פשוט להבין את הקטע של הרשימה השחורה, מה קורא אם נכנסת אליה,נדפק לך משהו במחשב??נגיד שלא השתמשתי בבלקס,מה קרוא אז,דיי מסכרן אותי כל הקטע של הרשימה השחורה הזאת,מה הטריק שם, האם המידע הזה נשמראני מדבר יותר על הצד הטכני בעניין,
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים התוכנה לא עוקפת הגנות משחקים!!!איכשהו היא גורמת שלא תכנס לרשימה שחורה ומעניין אותי כל הקטע הזה,כמו שמותר לדבר על מה שחברות התקליטים תובעות את אלו שמורדים שירים ואין שום בעיה לדבר על זהאותי מעניין מה חברות המשחקים מצאו לעשות נגד המורידיםההגנות החדשות מסוג SAFEDISC 4 (ויש עוד כמה סוגים) לא ייתנו להריץ משחק אם הן מגלות אחת מהתוכנות לכוננים וירטואליים מופעלות לך על המחשב (דימון טולס, אלכוהול) התוכנות האלו מופיעות ב"רשימה השחורה" של ההגנה ולכן לא תוכל להריץ את המשחק, ANTIBLAXX "מחביאה" את הכונן הוירטואלי ומאפשרת לך להריץ את המשחק, יותר מזה אני לא אפרט כי עדיין קיימת סוגיית חוקיות התרד הזה בכלל.
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים מחבר זהו?,חשבתי שאתה נכנס לרשימה השחורה של יצרניות המשחקים?ויכול להגרם איזה שהוא נזק
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים הת'רד הזה חוקי, בערך.. אבל הוא ינעל כי הוא ידרדר במהירות לוארזפותח הת'רד, קיבלת תשובה בערך יותר מזה לא תקבל פהננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.