פורסם 2005 בנובמבר 1119 שנים אז ככה חיברתי שני מחשבים למודם אחד ורציתי לדעת האם אפשרי לחלק את המהירות שלהם שווה בשווה?אם נגיד במחשב אחד מורידים משהו במחשב אחר המהירות מסכנה האם יש דרך לפתור את זה???שככה שאם באחד מורידים משהו במחשב השני מהירות נורמליית?שאפשר יהיה לשחק באינטרנט?או לגללוש במהריות סבירה?
פורסם 2005 בנובמבר 1119 שנים מחבר אני לא מוצא מאיפה להוריד אותו אפשר לינק ועזרה איך להשתמש בו?או שזה תוכנה שמגיע עם ווינדוס?אין לי מושג תעזור לי אחי? :s05: :s05:
פורסם 2005 בנובמבר 1119 שנים זאת תוכנת צד שלישי (לא מובנית בWIN) והיא ודומיה לא חינמיות למיטב ידיעתי.בכל זאת - הנה הלינק
פורסם 2005 בנובמבר 1119 שנים מחבר התקנתי את התוכנה הזו אבל לא ממש מבין איך להשתמש בההיא עובדת לרשת ביתית?אצלי זה מחובר למודם ולא לשרת ביתי ואיך אני יכול לעשות ככה שבמחשב אחד המהירות תרד ובמחשב אחר מהירות תגדל??דרך התוכנה הזו??ואם מישהו מכיר פקודה שתוקעת מחשב???אם אפשר שיכתבו פה...
פורסם 2005 בנובמבר 1119 שנים אתה מתקין NETLIMITER על המחשבים וקובע בכל אחד בכמה מהירות הוא ישתמש, זה עובד באופן בלתי תלוי... ברוטארים רגילים אין אפשרות לקבוע את זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.