פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים סעמקקק משגע אותי כול המקומות רוצים כסף בשביל הורדה ישר ומהר אמא שלהם אתם יודעים מהfile plant ו file shack ומה לא מה הבעיה בלתת חינם זה דמו כוסרעבקקקקקק אני בנתייים מחכה בתור עוד 30 דקות זה יתחיל אל תחשוב לחכות אפילו..זה מוריד לך ב10 דקות הראשונות ואחרי זה ההורדה נופלת..
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים מישהו מצא באגים במשחק ? כגון ה- POLICE אם תסתכלו טוב טוב תראו שהוא הפוך חחחחחחח
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים תרביצו:http://www.filemirrors.com/search.src?type=begins&file=nfsmwdemo.exe&action=Find
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים וואי,ממש חייתי המשחק תמיד שנאתי את הדמואים של משחקי NFS,ואת המשחקים המלאים ממש אהבתי... [חוץ מHOT PORSUIT2 שהיה פשוט גרוע] אם נהניתי מהדמו של המשחק הזה,אני בטוח שאני אהנה מהשלם! המרדפים פשוט חייתיים רק השליטה בכלי רכב היא פחות TIGHT מהמשחק הקודם...זה מרגיש...מוזר כזה.
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים כן התפריט הזה באמת לא נוח =\אני אהבתי את התפריט של porsce unleashed עם האפשרות הזו של משחק של 50 שנה וכו'..--ד"א מה השימושים של הspeedbreaker?
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים אחרי שהורדתי פעמיים מFILESAHCK 220-250KB קבוע בפעם השניה ההורדה הצליחה ועד עכשיו בערך שיחקתי, המשחק עובד ממש ממש טוב על 1024X768 הגדרות הכי גבוהות עם פילטרים 2XAA ו16XAFQ והלכתי לחבר שלי לפני כמה זמן לבדוק איך עובד אצלו על 6600GT בלי אוברקלוק ועם מעבד A64 3000 על 2200MHZ וזה עובד פחות או יותר אותו דבר או אפילו אצלי קצת יותר טוב עוד מעט אני אתקין במחשב של אח שלי ונראה איך עובד שם(9500 עם אוברקלוק ל9600פרו) קצת תמונות(חשוב לציין ששמתי בצייר בJPEG ככה שזה הוריד המוןןןןןןןן מהאיכות הרגילה...) עריכה : נ.ב - אם במשחק יש אפקטי HDR אז קצת הגזימו עם זה... [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים antianalysing(לא יודע איך כותבים) וtexture filtering זה הפילטרים.. קיצר הנה עוד תמונה שנשמרה בפוטושופ באיכות כמו שצריך... [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים כל השרתים עמוסים בצורה מפחידה!!אני עכשיו מוריד על 80 לא 100% המהירות שלי אבל אני מקווה שזה לא יפול כמו כל האחרים שאחרי חצי שעה המתנה מוריד איזה 5 דקות ונופל!
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים antianalysing(לא יודע איך כותבים) וtexture filtering זה הפילטרים.. קיצר הנה עוד תמונה שנשמרה בפוטושופ באיכות כמו שצריך... המכונית מדהימה.. אך למה הצלליות ככ מזוויעות??
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים מחבר לפי מה שהבנתי, זה בעיה עם הכרטיסים/דרייברים של ATI...שמישהו עם כרטיס של Nvidia יבדוק אם גם לו הצלליות מחורבנות...
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים כן גם אצלי הצלליות של העצים מגעילות ברמות מטורפות! וראיתי עכשיו תמונות מ6800GT ורואים פי 20 יותר טוב...מה יהיה עם ATI מה... חחחחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.