עבור לתוכן

מחר שביתת דלק.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה לא עניין של מה צריך לעשות כדי להביא לשינוי, זה עניין של אי אפשר להביא לשינוי (לפחות לא ככה). שוק הדלק הוא לא משהו פנימי של ישראל וניגוד למה שאתה חושב לתחנות הדלק אין הרבה שליטה על המחירים. כדי להשפיע על מחירי הדלק צריך שדרישות הדלק בעולם כולו ירדו. אם מדינות כמו ארה"ב או צרכניות גדולות של דלק אחרות היו מורידות את צריכת הדלק שלהם (לא רק ליום אלא בכלל) אז זה היה משפיע אבל ככה סתם שביתת דלק ליום לא תתן כלום, במיוחד ישראל שהיא כלום מבחינת צריכת דלק יחסית לצרכניות הגדולות.

כמו שאמרתי מקודם.. מחיר הדלק המופרז הוא בגלל המיסים שהמדינה גובה , אין סיבה שהמדינה תמשיך לדבוק באותה שיטה של אחוז מס קבוע כל פעם שמחיר הדלק יעלה , זה סוחט את כיס הצרכן.

ללא המס על הדלק המחיר היום היה צריך להיות חצי ממה שהוא .

פורסם

ואם נירצה להוריד את מחירי הלחם שזה יותר חשוב מהדלק...

כל המדינה תישבות רעב?

הקטע של שביתת הסלולר לא עבד...

אם מישהו מחר ימהר לעבודה והוא ניתקע עם מיכל ריק...

ניראה לכם שהוא לא ימלא?

הזוייי לגמרי.... :screwy:

פורסם

כמו שאמרתי מקודם.. מחיר הדלק המופרז הוא בגלל המיסים שהמדינה גובה , אין סיבה שהמדינה תמשיך לדבוק באותה שיטה של אחוז מס קבוע כל פעם שמחיר הדלק יעלה , זה סוחט את כיס הצרכן.

ללא המס על הדלק המחיר היום היה צריך להיות חצי ממה שהוא .

היה לנו את הויכוח הזה רק לפני שבועיים, לא? חבל שאנשים לא טורחים לברר מה העובדות לפני שהם יוצאים בהצהרות כאלו.

מרבית המס על הדלק הוא הבלו, וזה אינו אחוז קבוע ממחיר הדלק אלא סכום קבוע של כ- 2.2 ש"ח לליטר.

נ.ב. מושחתים, מושחתים, מושחתים! כל פעם שאני רואה "מושחטים", בא לי לדפוק את הראש בקיר.

פורסם

וואלה מה איכפת לי יש דלק חינם רק בימי שישי בבסיס אחד קרוב לבאר שבע נוסע וחוזר אם מיכל מלא ופלוס עוד חמש ליטר בצד חבל שהדלק לא משהו אבל אחרי הכל חינם :xyxthumbs:

פורסם

הקטע של שביתת הסלולר לא עבד...

אולי

אני דווקא שמעתי שעקב הורדת מחירים חברת פרטנר הקטינה את ההכנסות שלה ב-55%

פורסם
  • מחבר

היה לנו את הויכוח הזה רק לפני שבועיים, לא? חבל שאנשים לא טורחים לברר מה העובדות לפני שהם יוצאים בהצהרות כאלו.

מרבית המס על הדלק הוא הבלו, וזה אינו אחוז קבוע ממחיר הדלק אלא סכום קבוע של כ- 2.2 ש"ח לליטר.

נ.ב. מושחתים, מושחתים, מושחתים! כל פעם שאני רואה "מושחטים", בא לי לדפוק את הראש בקיר.

סלח לי , פשוט אחרי 10 שנים באמריקה העברית שלי קצת ברחה :)

זה יקח קצת זמן עד שזה יחזור אלי

פורסם

אולי

אני דווקא שמעתי שעקב הורדת מחירים חברת פרטנר הקטינה את ההכנסות שלה ב-55%

נכון, אני גם שמעתי משהו כזה...אבל עובדה שזה לא עזר...

אני לא חושב שתוך יום אחד ההכנסה ירדה כל כך חזק...

אולי במעט אחוזים...לא יותר מ-10 (!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים