עבור לתוכן

סייר קבצים עם טאבים

Featured Replies

פורסם

כבר זמן רב, גולשי אינטרנט רבים (אפשר לומר "רוב הגולשים?") משתמשים בדפדפנים עם טאבים, כאשר הדפדפנים המומלצים הם Maxthon המתלבש על המנוע של Internet Explorer, ו-Firefox הבנוי על קוד פתוח.

בד"כ, אני משתמש בכמה אתרי אינטרנט במקביל, והגלישה שלי באינטרנט הפכה לנוחה עד בלי הכר לאחר שעברתי לדפדפן המבוסס על טאבים, במקום לפתוח כמה חלונות של Internet Explorer (כבר שכחתי מה זה Internet Explorer).

עכשיו, למה לא להשתמש בטאבים גם בתיקיות הקבצים?

אני עובד הרבה עם קבצים שנמצאים בתיקיות שונות, ובד"כ פתוחים לי מספר חלונות של Explorer שבכל אחת מהן יש תיקייה אחרת, כאשר אני עובד על כל התיקיות הפתוחות במקביל (פתיחת קבצים בתוכנות שונות, והעברת קבצים מתיקייה לתיקייה).

יש אולי תוכנה שמתלבשת על המנוע של Explorer (כמו ש-Maxthon מתלבש על המנוע של Internet Explorer), או תוכנה עצמאית כמו Firefox שלא קשורה למנוע של Explorer, ומאפשרת לפתוח כמה תיקיות (יותר משתיים) בחלון אחד בתוך טאבים עם תצוגת Web, אפשרות ליצור קבצים ולפתוח קבצים כמו ב-My Computer, סרגל כלים פונקציונאלי המותאם לעבודה עם קבצים (Back, Forward, Up, Refresh, Cut, Copy, Paste, Undo, Delete, Properties, Search, Folders, Views, וכו'...), אפשרות לשמירת תיקיות במועדפים, אפשרות לפתוח קבוצה של תיקיות מועדפות בלחיצה אחת, ועוד...

בעיקרון, אני מעדיף תוכנה שמתלבשת על המנוע של Explorer, מכיוון שאני רוצה להשתמש בהגדרות ש-Windows שומר עבור כל תיקייה. לדוגמה, יש לי תיקיות מסויימות שאני מעדיף שהקבצים בהם יהיו מסודרים לפי סוג הקובץ, בתיקיות אחרות אני מעדיף שהקבצים יהיו מסודרים לפי שם הקובץ, ויש תיקיות שאני מעדיף שהקבצים שבהם יהיו מסודרים לפי התאריך.

מישהו מכיר תוכנה כזאת?

פורסם

מזה האקספלוררXP הזה?

שעה לוקח לו להיפתח

פורסם

מזה האקספלוררXP הזה?

שעה לוקח לו להיפתח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!

פורסם

איזה צירוף מקרים

היא עדיין חרא תוכנה ולוקח לה 5 דקות על השעון לעלות מהרגע שלחצתי עליה

מה שייתרון מסויים כי אפשר ללכת להכין קפה בין לבין

פורסם
  • מחבר

התקנתי את ExplorerXP 1.07.

לוקח לה קצת זמן לעלות, בניגוד ל-My Computer שנפתח מיד.

הבעיה היא שברגע שאני מנסה לגשת למחיצה או תיקייה (לא משנה איזו), התוכנה קורסת (אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4). מה עשויה להיות הבעיה?

הורדתי את Xplorer2 lite 1.3.0.2, אבל לא התקנתי אותו עדיין.

פורסם

תוכנה קקה בקיצור ניראה לי עדיף להישתמש בווינדוס וזהוא!

פורסם

אצלי היא עלתה מיד, אבל בכל מקרה לא אהבתי אותה.

פורסם
  • מחבר

למה ExplorerXP לא עובד אצלי? ???

התקנתי את Xplorer2. התוכנה נראית נחמד, ולשם שינוי גם עובדת.

אהבתי את זה שהיא זוכרת את ההגדרות של התיקיות שלי (לא בדקתי אם היא זוכרת הגדרות של תיקיות שסגרתי), ואת זה שהיא מעלה באופן אוטומאטי את התיקיות שהיו פתוחות כאשר סגרתי את התוכנה, אם כי זה לא תמיד רצוי.

חסר לי רק ה-Web View שנמצא במחשב שלי בצד שמאל של החלון (גירסה אנגלית). יש אפשרות להציג אותו ב-Xplorer2?

פורסם
  • מחבר

איסתרא בלגינא,

שתי התוכנות שהבאת לי לא מתאימות לי.

ExplorerXP קורסת בכל פעם שאני מנסה לגשת למחיצה או לתיקייה, כך שהיא בעצם בכלל לא עובדת.

Xplorer2 עובדת, ויש לה פיצ'רים נחמדים, אבל לא אהבתי אותה. חסרים לה דברים ממש טריוויאלים כמו לחצן Undo ולחצן Search. כמו כן, F5 לא מבצע Refresh, וה-Web View גם די חסר לי.

בנוסף לכל, זה ממש לא נוח לעבוד עם קבצים (למחוק קבצים, ולהעביר קבצים מתיקייה לתיקייה) בתוכנה הזאת. אם אני בוחר ב-Refresh אוטומאטי (שזה ברירת המחדל), אז ברגע שאני משנה שם של קובץ הוא עובר למקום אחר ברשימה בגלל Sort אוטומאטי. אם אני מבטל את ה-Refresh האוטומאטי, אז כאשר אני מוחק קובץ, נוצר חור ברשימה, ואם אני מעביר קובץ לתיקייה אחרת, אז הוא עדיין מופיע בתיקיית המקור עד שאני עושה Refresh (אמרתי כבר ש-F5 לא עובד).

יתרה מזאת, האייקונים של התוכנה יותר מכוערים מהאייקונים הרגילים של Windows 2000, והתוכנה לא תומכת בסקינים. גם האייקונים של הקבצים בתוכנה עצמה נראים פחות טוב (מרוחים קצת) מהאייקונים האמיתיים.

בקיצור, תוכנה מאוד לא מומלצת.

יש אולי תוכנה אחרת יותר טובה (רצוי חינמית) שעושה לסייר הקבצים של Windows את מה ש-Maxthon עשה ל-Internet Explorer?

עריכה: סליחה על ההקפצונת, אבל התעסקתי קצת עם Xplorer2 (חפרתי בה לעומק), וחשבתי להביא את הממצאים שלי. אם הייתי עורך את התגובה הקודמת שלי, אז אף אחד לא היה קורא אותה, מכיוון שהת'רד כבר הגיע לעמוד השלישי מאתמול.

פורסם
  • מחבר

התמונות מסך של FileAnt לא ממש מחמיאות, כך שלא טרחתי להתקין אותו.

XPlorer נראה טוב, אבל אחרי שהתקנתי אותו התחרטתי. יש לו ממשק מאוד עמוס (אני מניח שאפשר לשנות את זה). אבל, זה נראה לי מאוד משונה שתוכנה כ"כ מעוצבת לא תומכת באייקונים משודרגים של Windows, ומציגה את האייקונים הישנים של Windows 2000.

אין סייר קבצים נורמלי עם טאבים? :nixweiss:

אני לא מבין איך אנשים מסתדרים עם סייר הקבצים הרגיל של Windows בלי טאבים. :-\

פורסם

למה אתה צריך כל כך טאבים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים