פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים יש לי שאלה שמתחילים את המשחק אפשר לשחק רק אם ORC ו HUMAN ורציתי לדעת האם בהמשך יהיה גזעים אחרים (אחרי שגומרים את המפות) ;D
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים בהתחלה בני אדם אחרי זה האל מתים אחרי זה האורקים ובסוף האלפיםזה סיפור מתמשך עלילה אני ממליץ לך לגמור אותו משחק אדיר אני גמרתי בסוף מצפה הפתעה!
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים אני סיימתי את wc3 ולא ראיתי שום טרילר ל-sc2נראה לי שאתה עובד עלינו.לא מצחיק
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים אני סיימתי את wc3 ולא ראיתי שום טרילר ל-sc2נראה לי שאתה עובד עלינו.לא מצחיקהאמת היא שמעתי על זה מעוד מישהו
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים יש בcd של wc3 תיקייה בשם movies ,התיקיה מאולכסת בקבצים בעלי סיומת *.wpq ,אלה בעצם קבצי avi שמשתמשים בקודק divx ניתן לראות את כל הסרטים שמופיעים בwc3 מהתיקייה זאת. הפלא ופלא לא מופיע שם סרט של sc2 . לי זה נשמע כמו hoax מטומטם של ילד בן 11 . משהו בסגנון אם תגמור את דיאבלו ערום ותרשום 17 פעמים westwood sucks תקבל חפץ שיהפוך אותך להידרה בלתי מנוצחת בעלת שש ראשים .
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים יש לכם בעיה ההפתעה היא התודות זה הדבר הכי טוב שיש פשוט אחרי שאתה גומר את המשחק מבינים
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים יש בcd של wc3 תיקייה בשם movies ,התיקיה מאולכסת בקבצים בעלי סיומת *.wpq ,אלה בעצם קבצי avi שמשתמשים בקודק divx ניתן לראות את כל הסרטים שמופיעים בwc3 מהתיקייה זאת. הפלא ופלא לא מופיע שם סרט של sc2 . לי זה נשמע כמו hoax מטומטם של ילד בן 11 . משהו בסגנון אם תגמור את דיאבלו ערום ותרשום 17 פעמים westwood sucks תקבל חפץ שיהפוך אותך להידרה בלתי מנוצחת בעלת שש ראשים . שיט מה לא??
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים נראה לי שהכוונה היתה לקטעים שמופיעים בקרדיטס אחרי שמסיימים ברמה הקשה, אך זה לא טריילר לסטארקראפט 2פשוט הראו איך יחדות של סטארקראפט ניו נראות על מנוע של wc3.
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים אתם קצת דפוקים רק תודות שזה פשוט אדיר ומצחיק זה הכול לא צריך לעשות עיניין
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים מחבר אז למה היה THEARD ששאלו איך אפשר לראות את הטריילר של STARCRAFT II בלי לעבוד את כל השלבים?
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן איך אני יודע מה בא אחרי מה אני פשוט גאון גמרתי את המשחק תגמור גם!
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים גמרתי אותו ברמת קושי רגילה ראיתי את התודות חמוד (לא יותר) לא מצליח לגמור את השלב האחרון ברמת קושי הקשה (משגע אותי) השיא שאני מגיע אליו זה שאני מפסיד 2 וחצי דקות לפני הסוף נמשיך לנסות ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.