פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים יש לי בעיה קצת מוזרה..לפעמים באתרים מסוימים הדף של הדפדפן נעלם בלי שום הודעה מוקדמת , בדיוק כמו קריסה של תוכנה ב Windows רק בלי הודעת שגיאה וקפיאה לפני כן.בגירסאות הקודמות של IE הייתה אפשרות "תיקון" ב Uninstall האם היא קיימת כיום ?אני משתמש ב IE6 ע"ג Win XP Pro.תודה מראש.
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים לי הייתה (בעצם עדיין יש) בעייה שאם אני מפעיל כמה תוכנות ביחד ואחת מהם היא IEלפעמים הוא נעלם בלי חלון ב TOOLBAR ורק עם ALT + TAB אפשר להחזיר אותו
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים מחבר לי הייתה (בעצם עדיין יש) בעייה שאם אני מפעיל כמה תוכנות ביחד ואחת מהם היא IEלפעמים הוא נעלם בלי חלון ב TOOLBAR ורק עם ALT + TAB אפשר להחזיר אותוכן אבל הבעיה היא שכל הדפים נעלמים יחד עם הדף המקורי שגורם לתקלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.