פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים שלום אני מכיר מישהו שהוא בן 14 גם בנתיניה והוא רוצה לעבוד אז באיזה עבודות הוא יכול לעבוד ואיפה יש עבודות באזור נתניה הוא חיפש בעיתונים ולא מצא אולי מישהו יודע טלפון הוא משהו הוא מקום שהוא יוכל לעבוד תודה לעוזרים
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים המישהו הזה במקרה זה אתה.. ?? והוא יכול לעבוד בכול עבודה (לפי החוק..) השאלה מי יקבל אותו..
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים מחבר המישהו הזה במקרה זה אתה.. ?? והוא יכול לעבוד בכול עבודה (לפי החוק..) השאלה מי יקבל אותו.. לא המישהו הזה זה לא אני זה הבן של חברה של אמא שלי הוא פשוט רוצה לקנות לו את הרמקולים של אלטק היקרים וסתם שיהי לו כסף ומה אין עבודות שהוא יכול אחרי בית ספר לחלק פלירים הוא משהו כזה
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים הוא יכול לעשות הכול גם להיות שרת בבית ספראבל שוב השאלה מי יקבל אותו לעבודה ואיזה..שיחפש אולי מחלק עיתונים..(וזה מה שעולה לי בראש ובגדול שיחפש..)
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים למיטב ידיעתי בן 14 יכול לעבוד רק בחופש הגדול.צודק רק 15 יכול כל יום אחרי לימודים
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים מגיל 14 זה רק בחופש הגדול.מגיל 16 זה אחרי שעות הלימודים.לא להתערב כי היה בלישכת העבודה בחופש הגדולה וביררתי הכול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.