עבור לתוכן

YAMAHA - לא תודה.....

Featured Replies

פורסם

רציתי לספר לכם על "חווית" השמיעה שלי ברסיבר yamaha rxv 496 (אם לא טעיתי במספר..) אצל בן דוד שלי....

הרמקולים שיש לו, הם רמקולים בינוניים....ושהם היו מחוברים לאונקיו שלי tx sv373 (הבאתי אותו איתי אליו כדי לבדוק...) הם נשמעו יותר טוב.....

במוזיקה- בולשיט אחד גמור!!!!! וכל המצבי dsp ששוים בדיוק -כ-ל-ו-ם! הגעילו אותי.....

נתחיל בזה שיש לו dvd של pioneer dv 535 או משהו כזה, חיברנו אותו לרסיבר גם באופטי, וגם באנלוגי רגיל, התוצאות היו מגעילות....

הצליל היה חלש ולא מודגש, בכל המצבי dsp הצליל היה יותר חזק ברמקולים האחוריים מאשר בקדמיים, בפרולוג'יק גם היה יותר חזק מאחורה מאשר מקדימה, ובסטריאו רגיל, הקדמיים היו חלשים ולא ממש מורגשים....

ניסינו מוזיקת האוס, טראנס, פופ, ורוק....הכל אותו דבר נשמע.....

הסנטר לא מורגש בפרולוג'יק (המתאים כמובן, יש כמה dsp-ים של פרולוג'יק, עם סנטר בלי סנטר...) והאחוריים שולטים באופן ברוטלי...

אותו דבר גם לגבי מוזיקה מהממיר הדיגיטלי של תבל, גם mtv גם vh1 וגם music choice (הרדיו....)....אותו חרא......

לדעתי רק בסרטי dts ו DD שומעים כמו שמצפים ממגבר יאמאהה....

לעומת זאת באונקיו tx sv 373 אצלי, אין מפענח של DD או dts אבל בdvd שלי יש מפענח חיצוני 5.1 וברסיבר יש כניסות 5.1...כמו בכל אונקיו.....

ואני יכול להגיד שלפי שמיעתי, ושל בן דוד שלי, וההורים שלו, ושלי, אצלי שומעים הרבה(!) יותר טוב......גם סרטים, וגם מוזיקה....

אז ככה שמי שמתכנן לקנות יאמאהה, ורוצה גם לשמוע מוזיקה, לא רק סרטים, שישקול שנית, או שלפחות יאזין טוב טוב בחנות לפני שהוא קונה.....

אני אישית- לא אגע בYAMAHA בשביל קולנוע, אולי מגברי סטריאו רגילים כן.....

המלצה שלי- ONKYO....

מי שיש לו תגובות, או שרוצה לרשום חוויה משלו, או חוות דעת שלו, מוזמן לשתף אותנו.....

T0M3R

פורסם

אז מה . אז קרה לך במקרה מקרה אחד ? אחד מתוך אלפים שקנו רסיברים כאלה ? לי אישית יש את הימהה 995 המפלצתי ואין לי מילה אחת רעה עליו, חלום של רסיבר מכל פרמטר שאתה יכול לחשוב עליו.

פורסם

למוסיקה הרסיברים האיכותיים והלא יקרים:

ROTEL , ONKYO , DENON (לפחות מה שעולה לי עכשיו בראש)

ובנימה אישית DENON :D

פורסם
  • מחבר

אז מה . אז קרה לך במקרה מקרה אחד ? אחד מתוך אלפים שקנו רסיברים כאלה ? לי אישית יש את הימהה 995 המפלצתי ואין לי מילה אחת רעה עליו, חלום של רסיבר מכל פרמטר שאתה יכול לחשוב עליו.

התכוונתי לרסיברים הבינוניים של יאמאהה, לא לסדרות הגבוהות.....

ודווקא לך תדע, אולי יש פרמטרים שלי שאני לא יאהב ברסיבר שלך, אמרתי, זה הדיעה שלי, שכל אחד ירשום ת'חוות דעת שלו, לדעתך הרסיבר חלום, לדעתי הוא סיוט, כל אחד והדיעה שלו, וחוץ מזה, מה הקשר שזה מקרה? זה לא איזהשהו פגם שקרה לי עם הרסיבר, מה הקשר לאלפים?

למוסיקה הרסיברים האיכותיים והלא יקרים:

ROTEL , ONKYO , DENON (לפחות מה שעולה לי עכשיו בראש)

ובנימה אישית DENON

ONKYO דווקא דיי יקרים, ורוטל, המגברי power שלהם נחמדים מאוד....

פורסם

"יקרים" בסוף הכל עניין יחסי

פורסם
  • מחבר

"יקרים" בסוף הכל עניין יחסי

יקרים ביחס לפשוטים של akai וsansui, זולים ביחס למגברים של musical fidelelty, ושל meridien .....

אבל המחיר זה לא הנושא של הדיון...

פורסם

ה 496 וה 596 וה 396 הם ממש זבל לכל דעה !

לכן הם החזיקו הכי פחות זמן והוציעו דגמים חדשים !

שוב דגמים אלו נמכרו כאילו הם מודג בארץ כבארהב הם נמכרו ב 99-199 דולר ופה ב 2000-3500 שח .

שוב לכל חברה יש כמה סדרות וזאת ההכי נמוכה שלהם ,צריך לעשות הבדלה בין הסדרות , וסליחה אבל כל סדרת ה 1600 של דנון היא בושה

וחרפה ! פשוט מוכרים מגבר זבל עם השם דנון !

בנוסף , כדי לשמוע מוזיקה צריך לשמוע בעזרת 2 קדמיים וסאב , אלא עם כן יש לך דולפי פרו לוגיק 2 , ולגבי ה DVD שלו , אני ממש לא אוהב אותם , יש רק DVD אחד טוב בארץ :טושיבה אין מה לעשות , לא יקרים וטובים.

*** עריכה ***

הכי חשוב שכחתי !

באיזה זכות אתה מגנה ככה את אחת החברות הטבות ביותר בעולם ליצור מגברים !!!

זה שדוד שלך קנה מגבר זבל כי חשב שזה טוב אז זה בעיה שלו.

יש הרבה מגברים יותר טובים מהם אבל מה לעשות ברצנו הם נותנים תמורה למחיר הכי טובה.

פורסם

לגבי PRO LOGIC 2

בהתחלה התלהבתי אבל זה עדיין לא עדיף על סטריאו , פשוט יותר מדי דברים נעלמים מהמוזיקה

פורסם
  • מחבר

ה 496 וה 596 וה 396 הם ממש זבל לכל דעה !

לכן הם החזיקו הכי פחות זמן והוציעו דגמים חדשים !

שוב דגמים אלו נמכרו כאילו הם מודג בארץ כבארהב הם נמכרו ב 99-199 דולר ופה ב 2000-3500 שח .

שוב לכל חברה יש כמה סדרות וזאת ההכי נמוכה שלהם ,צריך לעשות הבדלה בין הסדרות , וסליחה אבל כל סדרת ה 1600 של דנון היא בושה

וחרפה ! פשוט מוכרים מגבר זבל עם השם דנון !

בנוסף , כדי לשמוע מוזיקה צריך לשמוע בעזרת 2 קדמיים וסאב , אלא עם כן יש לך דולפי פרו לוגיק 2 , ולגבי ה DVD שלו , אני ממש לא אוהב אותם , יש רק DVD אחד טוב בארץ :טושיבה אין מה לעשות , לא יקרים וטובים.

*** עריכה ***

הכי חשוב שכחתי !

באיזה זכות אתה מגנה ככה את אחת החברות הטבות ביותר בעולם ליצור מגברים !!!

זה שדוד שלך קנה מגבר זבל כי חשב שזה טוב אז זה בעיה שלו.

יש הרבה מגברים יותר טובים מהם אבל מה לעשות ברצנו הם נותנים תמורה למחיר הכי טובה.

ר-ג-ע!!! whoa horsey ......

אני אמרתי למישהו שלא יקנה YAMAHA ??????????

קבל

אז ככה שמי שמתכנן לקנות יאמאהה, ורוצה גם לשמוע מוזיקה, לא רק סרטים, שישקול שנית, או שלפחות יאזין טוב טוב בחנות לפני שהוא קונה.....אני אישית- לא אגע בYAMAHA בשביל קולנוע, אולי מגברי סטריאו רגילים כן.....

המלצה שלי- ONKYO....

did i make myself clear ??? עכשיו ברצינות, הכל היה בגדר דעה אישית והמלצה!!!

אל תתחיל להאשים לפני שהבנת מה שקראת....

וdvd גם LG מאוד טובים, ומאוד זולים.....

פורסם

קודם כל הכותרת שלך מרמזת אחרת !

דבר שני ה LG הוא זבל של הזבלים ומי שקונה אותו פשוט קונה משהו יעבוד ממש גרוע ולא יגן את רוב הסרטים ואלו שכן אז יהיו לו בעיות כתוביות

ובעיות של ZONE 1 והרשימה ארוכה מאד.

פורסם
  • מחבר

קודם כל הכותרת שלך מרמזת אחרת !

דבר שני ה LG הוא זבל של הזבלים ומי שקונה אותו פשוט קונה משהו יעבוד ממש גרוע ולא יגן את רוב הסרטים ואלו שכן אז יהיו לו בעיות כתוביות

ובעיות של ZONE 1 והרשימה ארוכה מאד.

בשביל זה קוראים ת'הודעה....

ותתפלא, לא הייתה לי שום בעיה קטנה שבקטנות עם הdvd שלי......(הדבר היחיד שמציק לפעמים, זה שהזמן גישה שלו לתקליטורי מוזיקה צרובים לפעמים קצת איטי...)

פורסם

אז אתה היחיד שאני מכיר שלא היו לו בעיות מבין 1000 האנשים ששמעתי וראיתי בעיני את טפסי התלונה שלהם על המכשיר שנשלחו לסקאל.

*** עריכה***

וחזרה לנושא :

מגברי ימאהה הם מהטובים בעולם , ובטח מהטובים בארץ , יצאו להם מספר סדרות (זה בעצם סדרה אחת עם כמה דגמים) שהם ממש גרועים ולכן נמכרו בארץ כמו לחמניות.

פורסם
  • מחבר

אז אתה היחיד שאני מכיר שלא היו לו בעיות מבין 1000 האנשים ששמעתי וראיתי בעיני את טפסי התלונה שלהם על המכשיר שנשלחו לסקאל.

*** עריכה***

וחזרה לנושא :

מגברי ימאהה הם מהטובים בעולם , ובטח מהטובים בארץ , יצאו להם מספר סדרות (זה בעצם סדרה אחת עם כמה דגמים) שהם ממש גרועים ולכן נמכרו בארץ כמו לחמניות.

אוקייי, עדין לא בטוח שאני אקנה יאמאהה גם מהסדרות הטובות, אבל זה לא בטוח.....

וכאן הסתיים הויכוח?

פורסם

אני מרוצה מהסוני DE-445 שלנו :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים