פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים מחבר כן היא כן, היא כבר התחילה אז עדיף שלא תפסיק. חוץ מזה למיקרוסופט יש הרבה כסף.
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים כן היא כן, היא כבר התחילה אז עדיף שלא תפסיק. חוץ מזה למיקרוסופט יש הרבה כסף.אתה אומר את זה כאילו שלמיקרוסופט בכלל אכפת להפסיד !! וזה לא נכון !
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים ויכוח נחמד תמשיכו.......כך......... ;-)שוב אני צריך להוסיף...ש...BUG2000 שיחקת אותה :-) גם לי יש MEGA DRIVE, ואם אתה רוצה משחקיםל DREAMCAST יש לי איזה +100 וזה אחלה של קונסול!!! ONLY BAD LUCK :-(.MINIMIZER לא זה לא "קסטת החלומות" אם כבר זה "צוות החלומות" (שחקנים)אבל זה לא זה ולא זה השם האמיתי הוא KATANA שזו חרב סינית או יפנית (אל תתפסו אותי במילה),כולם אהבו את השם הזה אבל סגה החליטה ברגע האחרון לשנות אותו ל.....נ.ב.ב.ק (נזכר בסוף בלי קשר)אמממ בלי קשר לנושא חציל?can u please explain to me what the hell is your point in the"wise sentence" mmmm-ok
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים גם סוני מורידים את המחיר של ה-PS2 בעקבות זה לפי מה שהבנתי...ה-PS2 כן מביא רווחים.חבר'ה, ביפן, ה-PS1 עובר את ה-Xbox במכירות. וגם ה-Wonder Swan Crystal.אתה אומר את זה כאילו שלמיקרוסופט בכלל אכפת להפסיד !! וזה לא נכון !זה דווקא כן נכון - המטרה של כל מוצר של כל חברה היא רווחים. אם הוא לא מביא רווחים -> לזבל.
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים כן היא כן, היא כבר התחילה אז עדיף שלא תפסיק. חוץ מזה למיקרוסופט יש הרבה כסף.אתה אומר את זה כאילו שלמיקרוסופט בכלל אכפת להפסיד !! וזה לא נכון ! ואוו ואוו סליחה סליחה יש לי פה טעות מטורפת !! אני שככתי את ה " לא " אחרי ה " בכלל " הנה זה צריך להיות ככה :" אתה אומר את זה כאילו שלמיקרוסופט בכלל לא אכפת להפסיד !! וזה לא נכון ! " ;D
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים מחבר ברור שאכפת להם, אבל זה לא יעצור בעדם אתם עוד תראו שאקס בוקס יצליח בגדול .פלישטישון מצליח בגלל שזה יותר הרבה זמן בשוק, ואקס בוקס בערך שנה עוד תראו שנה אחת ובום אקס בוקס קוראה כל קונסולה אחרת!.ויהיו להם הרבה רוחים חוץ מזה בארצוות הברית זה יותר אקס בוקס ובאירופה פלישטישון.
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים ל X BOX יש יכולת גרפיקה טובה יותר מאשר ל PS2 וזאת עובדה! ויכוח נחמד תמשיכו.......כך......... ;-)שוב אני צריך להוסיף...ש... BUG2000 שיחקת אותה :-) גם לי יש MEGA DRIVE, ואם אתה רוצה משחקים ל DREAMCAST יש לי איזה +100 וזה אחלה של קונסול!!! ONLY BAD LUCK :-(. MINIMIZER לא זה לא "קסטת החלומות" אם כבר זה "צוות החלומות" (שחקנים) אבל זה לא זה ולא זה השם האמיתי הוא KATANA שזו חרב סינית או יפנית (אל תתפסו אותי במילה), כולם אהבו את השם הזה אבל סגה החליטה ברגע האחרון לשנות אותו ל..... נ.ב.ב.ק (נזכר בסוף בלי קשר) אמממ בלי קשר לנושא חציל ?can u please explain to me what the hell is your point in the"wise sentence" mmmm-ok יש לך משחקים גם ל MEGA DRIVE? ואיפה ובכמה אפשר לקנות את ה DREAMCASET?
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים מחבר יש לך משחקים גם ל MEGA DRIVE? ואיפה ובכמה אפשר לקנות את ה DREAMCASET?אני יכול להשיג למי שרוצה דרים כסת משומש בזול!
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים אין מכירות פהאפרופו קונסולות ראיתם את הגיים-קיוב הכסוף החדש של פנסוניק? 8)
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים אני אף פעם בחיים שלי אפילו לא ראיתי את ה גיים-ביוב. יש תמונות ? לינק ME? מוזר מאוד, בהתחשב בזה שהיא עוקפת במכירות שלה את ה-Xbox. ראית תמונות של ה-Xbox? : לשאלתך - www.nintendo.com אפרופו קונסולות ראיתם את הגיים-קיוב הכסוף החדש של פנסוניק? זה נקרא Q. זה גיימקיוב משולב עם נגן DVD, ויש לזה עיצוב של טוסטר אובן עם צג LCD עליו 8) אה כן, וזה מאוד יקר. וזה לא יצא מגבולות יפן...
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים זה נקרא Q. זה גיימקיוב משולב עם נגן DVD, ויש לזה עיצוב של טוסטר אובן עם צג LCD עליו 8) אה כן, וזה מאוד יקר. וזה לא יצא מגבולות יפן...לא רע אבל מעניין אותי אם הם יכסו את מחיר ההשקעה שלהם על המחשיר הזה במחירות שלו !! ;D
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים קצת באיחור ראיתי את הדיון אבל לדעתי אין קונסולה שעולה על ה Ps2 למרות כל ההשמצות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.