פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים אני כנראה יודע יותר טוב ממך איזה משחקים יוצאים לאקסבוקס למי ועל סמך מה אמרת את זה?
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים כי לא יוצאים "מלא משחקים מדהימים" לאקס בוקס, יוצאים שני משחקים מעולים מקסימום, כמה משחקים טובים והשאר די טובים עד גרועים.
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים מחבר מה אתה מדבר אז אתה לא יודע כלום יש מלא משחקים טובים שלא שיחקת אני מבקש על תגיד דברים שאתה לא יודע חוץ מזה השנה הולכים לצאת פשוט הרבה משחקים אני מתעדכן כל הזמן.
פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים אבל האיקס בוקס יכול להביא גרפיקה יותר טובה מה SONY ..... בחרתי ב DREACASET כי X BOX של מיקרוסופט .... ולי יש עדיין את ה SEGA MEGA DRIVE 2 וגם ראיתי תמונות של משחקים של DREAMCASET והתרשמתי מהם מאוד ....
פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים קסטת החלומות ???Anyway, הקונסולה עם מירב המשחקים היא ה PS, ולא רק שיש לה את הכי הרבה משחקים, גם המגוון שלהם הוא עצום (החל ממכות עד סנואובורדינג) ויש הרבה יותר משחקים מעולים מאשר לכל קונסולה אחרת..
פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים Brute ForceSega GT 2002Quantom RedshiftUnreal ChampionshipNew Crimson SkiesMechAssaultSteel Battalionזה רק חלק מהמשחקים המצויינים והבלעדיים שהולכים לצאת בקרוב.יש גם עוד מלא טובים מאוד שיוצאים לא רק לבוקס (בדר"כ גם ל-PC אבל לא לקונסולות אחרות).
פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים Brute ForceSega GT 2002Quantom RedshiftUnreal ChampionshipNew Crimson SkiesMechAssaultSteel Battalionזה רק חלק מהמשחקים המצויינים והבלעדיים שהולכים לצאת בקרוב.יש גם עוד מלא טובים מאוד שיוצאים לא רק לבוקס (בדר"כ גם ל-PC אבל לא לקונסולות אחרות).בוא נעסה השוואה בין המשחקים של ה PS2 ל X-box ואז תראה מה ההבדל במשחקים !!
פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים זה מה שאני אוהב ככה שאין לי בעיה...אני לא אוהב RPG, משחקי הרפתקאות וכל השטויות האלו...
פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים זה מה שאני אוהב ככה שאין לי בעיה...אני לא אוהב RPG, משחקי הרפתקאות וכל השטויות האלו...נו יופי המשחקים הטובים ביותר הם דווקא המשחקים שאתה לא אוהב ודרך אגב הם המשחקים המוצלחים ביותר מבחינת מחירות ואני מדבר על משחקים כמו Metal Gear , Silent hill , final fantasy x ועוד כמה כאלה !!
פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים Mario64 מכר 14 מיליון עותקים, Zelda:OOT גם מספר עצום של עותקים והוא המשחק המוערך ביותר בתולדות האינטרנט (ממוצע 98.4% בביקורות, היה 99.2% אבל כמה ביקורות ירדו והממוצע השתנה). סדרת Final Fantasy פשוט נהדרת. אגב, מייקרוסופט הורידו את המחיר של הקונסולה שלהם עוד, בניסיון נואש למלא את הציפיות של בעלי המניות. מייקרוסופט מפסידה בסביבות המאה דולרים על כל קונסולה שנמכרת, ומכירות התוכנה ממש לא מצדיקים את ההשקעה.
פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים מחבר למה צריך להיות אכפת לנו אנחנו נהנים ומרויחים מהמחירים הזולים אז זה לא מוריד את הטובות של האקס בוקסזה לא מפריע י אישית שהם בהפסדים אני נהנה וזה מה שחשוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.