פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים בעסה הא, אף אחד לא מתעסק פה עם קונסולות. לפי דעתי הכי טוב לא נמצא ברשימה שלך, שקוראים לו: dreamcast כן כן גם הוא שיך לדור האחרון של הקונסולות ולצערי גם האחרון של סגה :'( ולשאלתך, שלושתם לא משהו באמת כולם קצת מאכזבים, והבחירה שלי היא: רק לא מיקרוסופט!!!!! ;D נ.ב וכן ראיתי את כולם בפעולה.
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים לי יש כמה חברים משוגעי קונסולות וראיתי את כל הקונסולות האלה אצלם. האמת היא, אישית אני לא מתלהב מקונסולות
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים אין ספק שההנאה בלשחק משחק טוב בכונסולות כמו metal gearsolid 2 final fantasy x silent hill 2 זה הרבה יותר כיף מאשר ב PC !! נ.ב שאני אומר לשחק אני מתקוון להיות רציני יעני לסיים את המשחק !!
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים אבל אם היו את המשחקים הנ"ל ב PC אז אם היו אומרים לי קונסולה, הייתי אומר: "מה?".
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים BeNDeR צודק 100% יש משחקים שלא יעזור כלום הכי כיף לשחק בקונסלה כמו (בזמנו) מריו64, סוניק, מה שציינת, ועוד רבים וטובים!!! ויש משחקים כמו first person shooter ואסטרטגיה שבלתי נסבל (כמעט) לשחק בקונסול. וגם יש משחקים שהיו מעולים בקונסול כמו 7 final fantasy וההמרה לpc החזק כביכול עשתה להם רק רע וההפך כמובן.... נ.ב Ewingum צריך לשחק (ממש לשחק) כדי לשפוט, משחקי מרוצים ופלטפורמה (לדעתי) אפשר (כמעט) רק בקונסול... אבל זו רק דעתי
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים מחבר אני מסכים איתך אי אפשר לשחק משחקי אסטרטגיה בקונסולה זה כל כך לא נוח אבל כל משחקי הפעולה עדיף קונסולה
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים ככה מתחלק לו עולם המשחקים לשניים ! חלק לקונסולות וחלק ל PC אין לי העדפות למישהו כיש משחקים ל PC שבקונסולות בחיים אני יהנה כמו ב PC ובדיוק ככה גם להפך !
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים נ.ב Ewingum צריך לשחק (ממש לשחק) כדי לשפוט, משחקי מרוצים ופלטפורמה (לדעתי) אפשר (כמעט) רק בקונסול... אבל זו רק דעתי תראה... תשמע... מסכים איתך אבל שיחקתי ואני נהנה בהם רק במשחקי מכות אני עדיין מעדיף ממשק PC (עכבר, מקלדת וכו') מאשר הפאדים של הקונסולות, בכל מה שלא משחקי מכות (שאני לא סופר-שרוף עליהם גם ככה)
פורסם 2002 באוגוסט 2223 שנים לי צא ממש לשחק רק ב-DREAMCAST בשאר הדברים כמעט ולא בגיי קיוב ו איקס בוקס בכלל לא כך ש רק ה-DREAMCAST נחשב אצלי...
פורסם 2002 באוגוסט 2323 שנים אקס בוקס שולטים אמממממממ לא, ממש לא, הידעת ש מיקרוסופט (הלוזרים :asthanos:)רצו לקנות את נינטנדו? והמכירות שלהם הרבה מתחת לציפיות? :lol: :lol: :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.