פורסם 2005 בנובמבר 1119 שנים מחבר בו נעשה עסק אתה דואג לכסף אני תוך כמה שעות קונה את המצלמה ,אך זה נראה לך?
פורסם 2005 בנובמבר 1119 שנים אממ...x250 זה:במידה והעדשה מתחילה מ-35mm צריך להביא אותה ל-8750mm.משהו ש"טיפה" לא הגיוני.BIG
פורסם 2005 בנובמבר 1119 שנים מחבר אהבתי את הקישור שלך לעדשה ,אחלה עדשה צריך להיות בריון רק להרים אותה בלי שתרעד ביד ,היא שוקלת יותר מחמש קילו !
פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים אבל דוד שלי צלם מקצועי ויש לו עדשה X250יש כאן שתי אפשרויות:1. דוד שלך מקשקש.2. אתה מקשקש.במה אתה בוחר?
פורסם 2005 בנובמבר 1519 שנים אם דוד שלו מקשקש והוא אומר את מה שדוד שלו אומר אז זה= שגם הוא מקשקש ולכן הייתי משער שכל התשובות נכונות.ובקישור שדני הביא זה X35 נכון?
פורסם 2005 בנובמבר 1519 שנים זה עוד כלום... יצא לי להתעסק עם ה Nikkor 2000mm F/11, עדשה ששוקלת קרוב ל 40 ק"ג, חתיכת דבר מדהים, שלא לדבר על היכולות שלו בשימוש עם מכפילים. אחת מהעדשות העצבניות ביותר הקיימות למצלמות SLR. לקנון יש גירסה מוגבלת של עדשת 5200mm F/14.5 מתחילת שנות השבעים. צריך למשכן איזה אשך או שניים בשביל לשלם את שארית הסכום בתשלומים מתקבלים על הדעת.
פורסם 2005 בנובמבר 1619 שנים זה נראה לי שימושי ביותר לצילומי חוץ, וכמובן להצצות פרוורטיות לשכנים שלך כשהם מתפשטים.בהחלט שווה את אלפי הדולרים שזה עולה.
פורסם 2005 בנובמבר 1619 שנים מחבר תגיד לי מזה הדבר המוזר הזה? צריך לקנות יחד איתו איזה נגמש ,גם בשביל לשאת את המשקל וגם בשביל לשמור שלא יגנבו אותה , בכל מקרה נראה לי שהאשכים שלך שווים הרבה כסף צריך למשכן איזה אשך או שניים בשביל לשלם את שארית הסכום בתשלומים מתקבלים על הדעת.
פורסם 2005 בנובמבר 1619 שנים ובקישור שדני הביא זה X35 נכון?לא, העדשה שהוא הביא הינה עדשת פריים (עדשה קבועה בניגוד לזום). אתה יכול להגיד שאורך המוקד שלה הוא פי 17.14 מעדשה בעלת 35 מ"מ.שגיא, אפשר להתעסק עם הגוף כשמורכב עליו עדשה כזאת? :s05:
פורסם 2005 בנובמבר 1719 שנים את העדשה אתה מקבע על חצובה אימתנית (מן הסתם - תמיד לזכור ילדים "מין זה לא סתם!11") וזה מקנה לך חופשיות מלאה עם הגוף. אתה לא הולך ומצלם איתה פורטרטים... (זה יכול להיות דווקא משעשע - לצייד את אלי האנה עם העדשה הזו, בשילוב ה D2X ולומר לו לרוץ איתה אחרי עוברים ושבים ברחוב אלנבי בתל-אביב, זה ייראה יותר כמו נסיון לפיגוע באמצעות טיל כתף מאשר טריפ רע עם עדשה מפלצתית).עדשה חביבה ביותר... לצילומי אסטרו-פוטוגרפיה היא חלומית, מאפשרת לך לבודד את שלושת צבעי היסוד ועוד קצת דברים נחמדים.
פורסם 2005 בנובמבר 1719 שנים מחבר תרשה לי לתקן אותך קצת עם כבר להשקיף מהמרפסת זה על חילות חתיכות בקריה!
פורסם 2005 בנובמבר 1819 שנים אם בנטשא זה עסקינן אז http://d-spot.co.il/forum/index.php?showtopic=51139
פורסם 2005 בנובמבר 1919 שנים מחבר יופי של קישור "aquarius" ברשותך אני מצרף כמה תמונות מהקישור שהבאת שמשכו את עיניי! על זה ניתן לומר - כל מילה מיותרת ,ראו תמונות שאומרות אומרות הכל - תגידו לי זה הבא לא אמור להיות מאגיסט (נושא מאג) בצבא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.