עבור לתוכן

מהי המצלמה עם הזום האופטי הגדול ביותר הקיימת כיום בשוק בישראל?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בו נעשה עסק אתה דואג לכסף אני תוך כמה שעות קונה את המצלמה ,אך זה נראה לך? :silly:

• תגובות 33
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אממ...

x250 זה:

במידה והעדשה מתחילה מ-35mm צריך להביא אותה ל-8750mm.

משהו ש"טיפה" לא הגיוני.

BIG

פורסם
  • מחבר

אהבתי את הקישור שלך לעדשה ,אחלה עדשה צריך להיות בריון רק להרים אותה בלי שתרעד ביד ,היא שוקלת יותר מחמש קילו !

ef600mmf4lisusmangle0ff.th.jpg

פורסם

אבל דוד שלי צלם מקצועי ויש לו עדשה X250

יש כאן שתי אפשרויות:

1. דוד שלך מקשקש.

2. אתה מקשקש.

במה אתה בוחר?

פורסם

אם דוד שלו מקשקש והוא אומר את מה שדוד שלו אומר אז זה= שגם הוא מקשקש ולכן הייתי משער שכל התשובות נכונות.

ובקישור שדני הביא זה X35 נכון?

פורסם

זה עוד כלום...

יצא לי להתעסק עם ה Nikkor 2000mm F/11, עדשה ששוקלת קרוב ל 40 ק"ג, חתיכת דבר מדהים, שלא לדבר על היכולות שלו בשימוש עם מכפילים.

97341234.jpg

c200011.jpg

אחת מהעדשות העצבניות ביותר הקיימות למצלמות SLR.

לקנון יש גירסה מוגבלת של עדשת 5200mm F/14.5 מתחילת שנות השבעים.

צריך למשכן איזה אשך או שניים בשביל לשלם את שארית הסכום בתשלומים מתקבלים על הדעת.

פורסם

זה נראה לי שימושי ביותר לצילומי חוץ, וכמובן להצצות פרוורטיות לשכנים שלך כשהם מתפשטים.

בהחלט שווה את אלפי הדולרים שזה עולה.

פורסם
  • מחבר

תגיד לי מזה הדבר המוזר הזה? צריך לקנות יחד איתו איזה נגמש ,גם בשביל לשאת את המשקל וגם בשביל לשמור שלא יגנבו אותה , בכל מקרה נראה לי שהאשכים שלך שווים הרבה כסף

צריך למשכן איזה אשך או שניים בשביל לשלם את שארית הסכום בתשלומים מתקבלים על הדעת.
a136.gif
פורסם

ובקישור שדני הביא זה X35 נכון?

לא, העדשה שהוא הביא הינה עדשת פריים (עדשה קבועה בניגוד לזום). אתה יכול להגיד שאורך המוקד שלה הוא פי 17.14 מעדשה בעלת 35 מ"מ.

שגיא, אפשר להתעסק עם הגוף כשמורכב עליו עדשה כזאת? :s05:

פורסם

את העדשה אתה מקבע על חצובה אימתנית (מן הסתם - תמיד לזכור ילדים "מין זה לא סתם!11") וזה מקנה לך חופשיות מלאה עם הגוף. אתה לא הולך ומצלם איתה פורטרטים... (זה יכול להיות דווקא משעשע - לצייד את אלי האנה עם העדשה הזו, בשילוב ה D2X ולומר לו לרוץ איתה אחרי עוברים ושבים ברחוב אלנבי בתל-אביב, זה ייראה יותר כמו נסיון לפיגוע באמצעות טיל כתף מאשר טריפ רע עם עדשה מפלצתית).

עדשה חביבה ביותר... לצילומי אסטרו-פוטוגרפיה היא חלומית, מאפשרת לך לבודד את שלושת צבעי היסוד ועוד קצת דברים נחמדים.

פורסם

הכי טוב במרפסת של עזריאלי לצלם אנשים בקירייה... ;)

פורסם
  • מחבר

תרשה לי לתקן אותך קצת עם כבר להשקיף מהמרפסת זה על חילות חתיכות בקריה!a115.gif

פורסם
  • מחבר

יופי של קישור "aquarius" ברשותך אני מצרף כמה תמונות מהקישור שהבאת שמשכו את עיניי! על זה ניתן לומר - כל מילה מיותרת ,ראו תמונות שאומרות אומרות הכל - zz19if.th.jpg

zz24ev.th.jpg

תגידו לי זה הבא לא אמור להיות מאגיסט (נושא מאג) בצבא?

48ae.th.jpg

פורסם

אם כבר " מאגיסט " (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים