פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים שלום לכולם. אני חדש בפורומים פה, ומקווה להשתלב תוך למידה לאט לאט. :jump1: רציתי לשאול שאלה קטנה שלא הבנתי באחד המאמרים, ואני מעוניין להרחיב את ידיעותי בנושא זה. מה ההבדל בין צ'יפים לזכרונות? מה תפקיד הצ'יפים המדויק? איך הם פועלים ואיך הם נקשרים לזיכרון? תודה מראש לעונים
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים ההבדל בין ציפים..(בגדול..)בצריכת חשמל שלהם/מהירות חישוב/יכולתOC/מהירות תיזמונים..וכוהם בעצם היחידות "עיבוד של הזיכרון" דרכם עובר/מחושב המידע ..(ויותר בגדול הם בעצם הזכרון עצמו..)
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים הצ'יפים הם בעצם איפה שהמידע מאוחסןהזכרון עצמו מורכב מצ'יפים ומלוח מעגלים מודפס (Printed Circuit Board = PCB)כאשר הצ'יפים מולחמים בד"כ ל PCB וכך מתקבל זכרון
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים מחבר תודה לכם על התגובות לחידוד ההבנה, בתמונה המצ"ב, האם אלו הצ'יפים ע"ג כרטיס הזיכרון הזה?
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים מחבר אוקיי תודה רק שאלה אחרונה, איזה על איזה חברת צ'יפים OCZ עשו את הrelabled?
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים הערה:אם אני לא טועה, הצ'יפ הקטן שבתמונה הוא ה SPD של הזיכרון, שהוא מעין BIOS שמכיל כל מיני נתונים לגבי הזיכרון (תיזמונים במהירויות שונות, מידע על היצרן וכו').
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.