פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים רצי אומה שלמה אחי של אחים תאומים בנפש ובנשמה חחח פאק איזה קטע זה עם באמת הייתה אומה רק של בן אדם אחד LOL :lol: אולי הרמי מרטיני XO שפתחתי משפיע עליי עכשיו חחחח אחחח איזה טעם יש לזה מעולה!! רק מה בלי קרח זה מגעיל קקה רצח!! אחחח מזל שיש לי 6 בקבוקים
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים סרביה ידוע כמדינה שבה האזרחים מקיימים יחסים בתדירות מאד גבוהה. קיצר יש להם ליבידו של חתול רחוב במרץ...זה נשמע לכם הזוי לגמרי אבל ה"שוק" הזה שהם מקבלים הוא בתדר כ"כ נמוך שזה בקושי מדגדג להם.ותאמינו לי, הפתרון הזה יכול להיות אידאלי לזוגות שמכירים את העבר הרפואי אחד של השני ונקיים ממחלות אך רוציםלהמנע משימוש בגלולות מסיבות אישיות (תופעות לוואי למשל) וקונדום - כולם אומרים שלהזדיין עם אחד זה כמו לעשותאת זה למגף גומי. קשה לי להאמין שזה ייצא מחוץ לגבולות אותה מדינה נוטפת ריח בשר וודקה ביתית.
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים קצת מפחיד לא מבחינת הכאב אלא לרצח העם הזה למרות שהם כותבים שזה לא אמור להפריע להתחדשות שלהם בהמשך, עדיין מפחיד עדיף גלולות
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים LOL אחד האדיריםתחשבו שעם הוצאות חד פעמיות על המכשיר החשמלי הזה ובטריות נטענות לא תפשטו את הרגל בקניית קונדומים.
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים שימושיאבל הדבר הראשון שעולה לי בראש הואI CAN FILL THE PAINאתם מכירים את הקטע הזה (אני מדבר על גברים) כשאתה רואה משהו כואבאתה "חש" את זה
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים בעוד 5 שנים נראה גראף כזה של התפשטות האיידס בסרביה. (רמז הוא יהיה בעליה רמז2, לא ל***ן סרביות ...אלא אם כן הן כוסיות )
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים אני כבר עכשיו אילרתי משהו לקחתי מולקס הוצאתי תצהוב וחיברתי לו תנין עכשיו אני שם תתנין על הביצים ואז מדליק תמחשב וואפה אפשר ל10 ימים להזדיין חופשי אחלה מודינג ממליץ לכולם פשוט וזול D:
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים אהבתי תבדיחה על בוב......... ;D נשמע מפחיד ביותר.......אני לא יתקרב למדינה הזאת,חחחח רק שתדעו זה הדבר הכי דפוק ששמעתי.....
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים מה רגע בזה?! אתם כאלה מטומתמים....אם זה מסוגל לעבוד על סוללה רגילה כמה כבר זרם זה נותן? אפילו לא תרגישו את זה....
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים מה רגע בזה?! אתם כאלה מטומתמים....אם זה מסוגל לעבוד על סוללה רגילה כמה כבר זרם זה נותן? אפילו לא תרגישו את זה.... אנחנו מטומטמים
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים פסיכי ביותר אבל שווה ל10 ימים! 10 ימים, 10 ימים... נראה אתכם קודם מוצאים בחורה ללילה אחד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.