עבור לתוכן

מהיום לקיים יחסים בלי קונדום - שוק לזרע

Featured Replies

פורסם

זה רצח עם :|

• תגובות 47
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רצי אומה שלמה אחי :xyxthumbs:

של אחים תאומים בנפש ובנשמה חחח

פאק איזה קטע זה עם באמת הייתה אומה רק של בן אדם אחד LOL :lol: :lol:

אולי הרמי מרטיני XO שפתחתי משפיע עליי עכשיו חחחח אחחח איזה טעם יש לזה מעולה!! רק מה בלי קרח זה מגעיל קקה רצח!!

אחחח מזל שיש לי 6 בקבוקים :silly:

פורסם

סרביה ידוע כמדינה שבה האזרחים מקיימים יחסים בתדירות מאד גבוהה. קיצר יש להם ליבידו של חתול רחוב במרץ...

זה נשמע לכם הזוי לגמרי אבל ה"שוק" הזה שהם מקבלים הוא בתדר כ"כ נמוך שזה בקושי מדגדג להם.

ותאמינו לי, הפתרון הזה יכול להיות אידאלי לזוגות שמכירים את העבר הרפואי אחד של השני ונקיים ממחלות אך רוצים

להמנע משימוש בגלולות מסיבות אישיות (תופעות לוואי למשל) וקונדום - כולם אומרים שלהזדיין עם אחד זה כמו לעשות

את זה למגף גומי.

קשה לי להאמין שזה ייצא מחוץ לגבולות אותה מדינה נוטפת ריח בשר וודקה ביתית.

פורסם

קצת מפחיד :P לא מבחינת הכאב אלא לרצח העם הזה

למרות שהם כותבים שזה לא אמור להפריע להתחדשות שלהם בהמשך, עדיין מפחיד

עדיף גלולות

פורסם

LOL אחד האדירים

תחשבו שעם הוצאות חד פעמיות על המכשיר החשמלי הזה ובטריות נטענות לא תפשטו את הרגל בקניית קונדומים.

פורסם

פסיכי ביותר אבל שווה ל10 ימים! :lol:

פורסם

שימושי

אבל הדבר הראשון שעולה לי בראש הוא

I CAN FILL THE PAIN

אתם מכירים את הקטע הזה (אני מדבר על גברים) כשאתה רואה משהו כואב

אתה "חש" את זה

פורסם

בעוד 5 שנים נראה גראף כזה של התפשטות האיידס בסרביה. (רמז הוא יהיה בעליה:P רמז2, לא ל***ן סרביות :P ...אלא אם כן הן כוסיות :x)

פורסם

אני כבר עכשיו אילרתי משהו לקחתי מולקס הוצאתי תצהוב וחיברתי לו תנין עכשיו אני שם תתנין על הביצים ואז מדליק תמחשב וואפה אפשר ל10 ימים להזדיין חופשי אחלה מודינג ממליץ לכולם פשוט וזול D:

פורסם

אהבתי תבדיחה על בוב......... :hi:

;D

נשמע מפחיד ביותר.......אני לא יתקרב למדינה הזאת,חחחח רק שתדעו זה הדבר הכי דפוק ששמעתי..... :P

פורסם

מה רגע בזה?! אתם כאלה מטומתמים....אם זה מסוגל לעבוד על סוללה רגילה כמה כבר זרם זה נותן? אפילו לא תרגישו את זה....

פורסם

מה רגע בזה?! אתם כאלה מטומתמים....אם זה מסוגל לעבוד על סוללה רגילה כמה כבר זרם זה נותן? אפילו לא תרגישו את זה....

אנחנו מטומטמים yes.gif

פורסם

אחלה רעיון חבר'ה!

תסתכלו על זה ככה, עכשיו הסקס יהיה ELECTRIFYING!

פורסם

מנסים להרוג אותנו או מה?

פורסם

פסיכי ביותר אבל שווה ל10 ימים!  :lol:

10 ימים, 10 ימים... נראה אתכם קודם מוצאים בחורה ללילה אחד... :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים