פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים אבל אני רוצה לכתוב אותה ע"י משתנה אחד (ע"י שימוש בפקודות בסיסיות). האם זה אפשרי?אסביר:כתבתי על ידי 2 משתניםas#include <iostream>using namespace std;int main (){ int a; int s; cout<<"Give me a tri-number:"; cin>>a; a=a/10; s=a%10; cout<<"The answer is:"<<s <<endl; return 0;}
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים אבל אני רוצה לכתוב אותה ע"י משתנה אחד (ע"י שימוש בפקודות בסיסיות). האם זה אפשרי? אסביר: כתבתי על ידי 2 משתנים a s #include <iostream> using namespace std; int main () { int a; int s; cout<<"Give me a tri-number:"; cin>>a; a=a/10; s=a%10; cout<<"The answer is:"<<s <<endl; return 0; } אממ לא כל כך הבנתי מה עשית, אני מתחיל קצת, מתחילת השנה ועשיתי ככה עם משתנה אחד: אם לא הבנת משהו תודיע ונסביר (אם ההסבר לא יהיה מובן . #include<stdio.h>#include<conio.h>void main(void){int num;clrscr();scanf("%d",&num); // קליטה של המספר תלת ספרתיif(num/100==1);{num=num%100; // חילקתי את המספר התלת ספרתי ב 100 והשארתי את השארית ( % משאיר שארית)num=num/10; // חילקתי את השארית ב10 והשארתי רק את השלם ללא השארית (/ אינו משאיר את השארית, רק את השלם)}printf("%d",num); // הצגה של התוצאה על גבי המסך} מקווה שהבנת! :-\
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים מחבר טעות שלי...סורילמעשה , אני מתכוון האם אפשר לקצץ בשורה אחת מאלו:cin>>a; a=a/10; s=a%10;
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים טעות שלי...סורילמעשה , אני מתכוון האם אפשר לקצץ בשורה אחת מאלו:cin>>a; a=a/10; s=a%10;MoRoses כבר ענה לךcin>>a;a=a/10%10
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים מחבר MoRoses כבר ענה לך cin>>a;a=a/10%10 אוי, נכון, לא שמתי לב.. תודה רבה על העזרה!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.