עבור לתוכן

מי שמכיר את שיטת התשלום PAY PAL שיכנס

Featured Replies

פורסם

שלום אז ככה יש לי חשבון של PAY PAL ורציתי לדעת אם יש לי חשבון בבנק אם אני יכול להעביר לשם כסף?או שזה הולך רק אם ויזה?

פורסם

אתה חייב חשבון בארצות הברית כדי למשוך מהחשבון שלך כסף .

גם לויזה אתה לא יכול להעביר אותו.

פורסם

שלום אז ככה יש לי חשבון של PAY PAL ורציתי לדעת אם יש לי חשבון בבנק אם אני יכול להעביר לשם כסף?או שזה הולך רק אם ויזה?

אם אתה מספיק חכם להתעסק עם PAY PAL, אני בטוח שאתה מספיק חכם לקרוא את ה HELP הפשוט באתר שלהם לגבי הנושאים האלו... (או גם להריץ חיפוששששששששששששש פה, תאמין לי שאתה לא הראשון ששואל).

פורסם
  • מחבר

קראתי את הHELP שבאתר של PAY PAL אבל לא מצאתי שם שום דבר שקשור לזה איך להעביר לשם כסף מחשבון הבנק שלי....

פורסם

כעקרון יש הסבר מתחת ל-. withdrawing funds. כמו שתראה אין תמיכה בחשבונות בנק ישראליים.

תעשה מה שאני עושה - אם יש לך כסף פנוי ב-PAYPAL, תנצל אותו לקנות דברים ב-EBAY (משחקי מחשב למשל, זול משמעותית מהארץ).

ציטוט:

Can I withdraw funds from my PayPal account?

PayPal account holders can withdraw funds electronically to their local bank account if they have bank account in Australia, Austria, Belgium, Canada, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Hong Kong, Ireland, Italy, Japan, Korea, Mexico, the Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, Singapore, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, United Kingdom or United States. PayPal is continually working with banks around the world to enable withdrawals to local banks from a PayPal account.

Any member can withdraw funds to a U.S. bank account. U.S. bank accounts must be from a branch located in the United States, denominated in U.S. Dollars.

פורסם

אני ממליץ לא להתעסק עם PAYPAL ולבחור שיטת תשלום אחרת פשוט בגלל שהם עושים מה שבא להם - מקפיאים חשבונות לגיטימיים לחלוטין, קונסים אנשים והורסים לאנשים רבים את העסק. אני יודע על סוחרים רבים שנמאס להם מכך והם עברו לשיטות תשלום אחרות ואני ממליץ לך גם לעשות כך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים