פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר לא, סתכל איך זה אצלי במחשב: נסכם את זה: מהמחשב שלי ניתן לראות את 2 המשתמשים במיקומי הרשת שלי, אמנם יש לי הרשאה רק להיכנס למחשב ROOM שזה בעצם המחשב שלי. למחשב שבסלון ששמו AVI אין לי אפשרות להיכנס בכלל. במחשב שבסלון AVI, כאשר אני מנסה לאתר את המחשבים שברשת אני מקבל את ההודעה הזאת: זה ניראה לי כמו באג בווינדוס, האם למישהו יש ידע על זה? האם יש Patch או משהו שיכול לסדר את הבעיה? תודה רבה לכם!
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר עשיתי את אשף שיתוף האינטרנט, שזה כולל בתוכו שיתוף קבצים. או.קיי, נטרלתי את הפיירוול בשתי המחשבים, עכשיו פתאום כן יש לי גישה, במחשב ROOM יש גישה למסמכים שיש ב-AVI. אבל במחשב AVI יש רק גישה למסמכים שיש ב-AVI. (זה מאתר את המחשב עצמו... לא את ROOM) הנה: במחשב בסלון AVI עדיין אין גישה לקבצים שבמחשב ROOM, שזה בעצם כל מה שאני רוצה, שתהיה גישה מ-AVI ל-ROOM ... מה הקטע עם זה? למה זה לא עובד וזהו? נסיון של אלוהים לצחוק עליי?
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים תלחץ על "הצג מחשבים בקבוצת עבודה" ואז יהיה סמלים של המחשב שלך ושל המחשב השני.
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים ניסית להגדיר רשת עם פיירוול מופעל? בכל מקרה, בEXPLORER תעשה מקש ימני על כל תיקיה שאתה רוצה לשתף, ותשתף אותה משם מחדש אם צריך גם.
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר או.קיי, תודה רבה לכולכם!!! זה עובד!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :-* :-* :-* כמה זמן אמור לקחת להעביר 323 מגה? זה לוקח לי בסביבות ה-20 דקות...זה נורמלי? ומה אתם אומרים על הראוטר, הוא של OvisLink, האם יש עליו תקן קרינה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.