פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים היי שלום קיבלתי היום את הראוטר החדש ועשיתי אינטרנט בין המחשבים בסלון ובחדר. כעיקרון האינטרנט עובד מצויין, הבעיה היא בשיתוף הקבצים, המחשב בחדר מזהה את המחשב ברשת, הבעיה היא שהמחשב בסלון לא מזהה את המחשב בחדר ובעצם לא נותן לי גישה לשיתוף קבצים בין המחשבים. התקשרתי ל-013 ברק והם אמרו שזאת בעיה דיי נפוצה עם מערכות WINDOWS XP שיש חסימה בווינדוס ואין גישה למנהל הרשת כדי לשנות את זה... הם כעיקרון אמרו לי לנסות לפרמט ואולי זה הסתדר, וזה יהיה ממש מוצא אחרון. אני חייב את השיתוף קבצים בין המחשבים, האם יש איזה Update לווינדוס או Patch שמתקן את הבעיה הזאת? האם מישהו שמע על הבעיה הזאת? תודה רבה לכל העוזרים.
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים כשאתה מגדיר רשת אתה קובע את שם המחשב ברשת ואת שם קבוצת העבודה (WorkGroup)
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים יש לי גם בעיה כזאת רק שאצלי אחד 98 ואחד XP ומה שמוזר שפעם זה עבד עכשיו לא אפילו הבאתי איש מחשביםוהוא לא יודע אתם יודעיםהוא אמר שנראה לו שזו העיה אצלי\(XP) לא יודע??!?!!
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר זה מה שקורה שאני מנסה להיכנס למחשב השני ברשת, אין לי גישה. במחשב ההוא אפשרתי את כל ה-Remote וה-Network שראיתי ב-Services... ושהתקשרתי אל הספק שלי הם אמרו לי שזה באג ב-Windows XP ושהפתרון היחיד (וגם לא בטוח שיעבוד) זה לפרמט. ניסיתי להתקין את כל הרכיבים הנוספים של הרשת מהדיסק של הווינדוס ושוב לא עובד. ??? למישהו יש איזה מדריך לעשות את השיתוף הזה בצורה אחרת? או שאולי באמצעות תוכנה חיצונית? אני חייב את השיתוף הזה... :-X :-\
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים תכנס ל"אשף הגדרת הרשת" (שנמצא ב"חיבורי רשת").צירפתי תמונה בשביל שתבין על איזה אשף מדובר.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים אז תקבע שיהיה ככה גם במחשב השני.צריך שבשני המחשבים קבוצת העבודה תהיה MSHOME.
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר שאני מנסה לעשות את זה במחשב בסלון (זה שיש איתו בעיות) זאת ההודעה שאני מקבל: במחשב שלי בחדר זה רק מזהה אותו, אבל שאני מנסה להיכנס אתם רואים מה קורה. (שמתי תמונה ממקודם.) כרגע אני כותב במחשב בסלון וכעיקרון הכל עובד שם. מה עושים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.