פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים אני רוצה להחליף את הלוח שלי כי הוא AGP ואני רוצה PCI-E אז אני רוצה לוח טוב שמבוסס על מעבד של אינטל...תקציב 700-750 שקלתודה מראש
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר DFI אבל אמרו לי שDFI מבוסס על מעבדים של AMD אז אני מעדיף של ASUS ואם יש של DFI שמבוסס על מעבד של אינטל אז DFI אם לא אז ASUS
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר אני רוצה לוח שיהיה הכי טוב במחיר הזה כי אני רוצה לוח שיהיה טוב בהרצת משחקים כבדיםואם אפשר חוות דעת על הלוחות האלה...DFI LanParty UT915P-T12 Intel 915P ו ASUS P5GDC Pro 3.6/LGA775 Intelr 915G
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים אסור לרשום הודעות כפולת ו..... תעביר תשאלה לפורום "מעבדים לוחות אם וזכרונות" נראה לי יותר חייי שם בנושא הזה
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר וואלה לא יודע אם זה 775 או 478 אבל זה מחשב חדש קניתי אותו אולי לפני חודשיים שלושה משהו כזההכל חדש גם הלוח וגם המעבדוהשימוש שלי הוא בעיקר משחקים...מה שנקרא "גיימר" חחח
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים תוריד את תוכנת EVEREST ותברר בדיוק....זה חשוב לדעת את ה SOCKET..אני שמח עם ה P4P800 שלי של ASUS... ישן אבל טוב...והבנתי שעדיף שהלוח יהיה עם CHIPSET של INTEL... מכל מיני סיבות...בלי קשר...אני עוד לא השתכנעתי אם כדאי לעבור ל AMD... אינטל משרת אותי נאמנה כל חיי .."למרות" שאני גיימר...ל AMD אין HYPER THREADING ולא תומכים ב DUAL MEMORY... ויש כמה תוכנות עריכת וידאו שלא תומכות ב AMD אז מה טוב בהם?
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר יש לאחותי בדיוק תלוח שיש לך אבל זה AGP אני גם מרוצה ממה שיש לי עכשיו אבל הוא גם AGP ואני רוצה PCI-Eכי אני רוצה לקנות כרטיס מסך יותר טוב והיום כל הכרטיסים הטובים הם PCI-E
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 3.0 ג'יגה בקשר לזכרונות יש לי 3 של 256 2 של SpecTek ועוד אחד לא יודע של מה כי הוא קצת ישן והוספתי אותו אחרי שקניתי תמחשבוהסוקט זה 775
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים גם פותח שתי הודעות דומות וגם מקפיץ אחרי פחות משעה. ממש יופי... בנימה זו ננעל מרוקאי עצבני עוד פעם כזאת ואתה תזכה לאזהרה הראשונה שלך את ההסבר המלא על האזהרות תמצא בדיון השני שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.