עבור לתוכן

מבקש חוות דעת על הרמקולים האלה + המלצה על כרטיס קול איכותי שינצל אותם.

Featured Replies

פורסם

בהמשך לדיון הזה:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=149713.0

*הדיון המקורי מבולגן מאוד וכבר לא מתאים לשאלות שלי ולכן פתחתי חדש*

אני עומד לקנות רסיבר harman kardon 130 והציעו לי את הרכב הרמקולים הבא:

Wharfedale

קידמי: V-200

אחורי: V-100

סנטר: Wharfedale OV-C

סאב וופר של פיור אקוסטיק 12".

איך הרמקולים?

אני חושב שאקח את גרסת הV-200 גם לאחוריים, כדאי?

מה חשוב לחפש בסאב והאם החברה הזו טובה/מומלצת?

בנוסף אני מחפש כרטיס קול איכותי (הרסיבר יתחבר למחשב)

השימוש העיקרי שלי הוא למוזיקה, משחקים וDVD.

הבנתי שיציאה אופטית עדיפה, ולכן אשמח לקבל המלצות על כרטיסים עם יציאה כזו.

תודה,

LazyBoy

פורסם

אנשים ממליצים שהרמקולים הקדמיים יהיו הרבה יותר טובים מהאחוריים ובצדק. מפני שרוב הצלילים והבמה באה מהם. והרמקולים האחוריים הם "נלווים" לקדמיים, ונמצאים שם רק כדי לתת עוד מימד.

למרות זאת, אני בדקתי פעם מערכת שכל הרמקולים שלה זהים (מדפיים), ויותר אהבתי את האפקט בסרטים. אז אתה באמת מרגיש "בתוך הסרט",והרבה יותר נהנתי, למרות שרוב האנשים חושבים אחרת.

את הרמקולים לא מצאתי, לא בזאפ ולא באתר החברה...

בקשר לסאב, החברה היא חברת מדבקה. אם אפשר להגיד, זבל סיני.

הייתי הולך על סאב אחר. במקרה ואין תקציב, תחסוך עוד קצת.

פורסם

עזוב הצעות של סוחרים... גם אם מישהו כאן שמע את השילוב המדובר, חוות הדעת שלו לא משנה ממילא - הרי המערכת תשרת אותך ולפיכך עליה למצוא חן בעיניך (או יותר נכון באוזנייך). ההמלצה היא לבקר במספר רב ככל האפשר של חנויות כדי להתוודע למגוון ולקשת רחבה יותר של יצרנים ומוצרים במסגרת התקציב וכן כדי לגבש "טעם".

הדבר העיקרי שצורם בהצעה הספציפית הוא הסאב - וותר עליו; זוהי קופסאת 'בום-בום' ותו לא. אמליץ לך להשקיע את מירב בתקציב על הרמקולים הקידמיים, בעדיפות שניה אחוריים. לטעמי חשיבותו של סאב גדולה מרמקול סנטר במערכת ק"ב, לפיכך אם אין ידך משגת, ניתן להסתפק במערכת ללא סנטר לעת עתה...

שורה תחתונה, אתה בכיוון הנכון. התעלם מכל מיני נתונים טכניים מרעישים שלא משנים דבר והטה את אוזניך, חדד את חושיך ואני מבטיח לך שתמצא את בחירת ליבך!

פורסם
  • מחבר

השם המלא של הרמקולים הוא Wharfedale Valdus 200

חלק מסדרה עם קפיצות של 100 במספר.

מאחר ואני מחפש מדפיים ולא משהו אחר אין לי הרבה ברירות ואני חייב להתפשר. (אני לא מוציא 4K על רמקולים מעולים של אינפיניטי)

החיסרון הגדול שלהם הוא בבאס ופה דווקא טוב שאמרתם לי להתרחק מהסאב של פיור אקוסטיקס.

על איזה סאב אתם ממליצים?

איזה חברות שווה לבדוק?

(חשוב לציין שאין באיזור שלי חנויות שמתמחות בק"ב ולכן קשה לי למצוא מגוון גדול של דגמים)

עוד כמה שאלות:

1. איזה כרטיס קול מומלץ לקנות? (כדאי חיבור אופטי?)

2. כבלים, איזה סוג/חיבור/חברה? מוכר אחד טען שאני "חייב" כבל לחיבור לסאב ב780 שקל ואחר אמר שהשקעה של 400 שקל תחשב בזבוז. מה האמת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים