פורסם 2005 בנובמבר 919 שנים שלום ... ניכנסתי באינטרנט לראוטר דרך כניסה ל- 192.168.0.1עכשיו אני יודע איך לפתוח שם את הפורטים הרצוים אבל אני לא יודע מה השם משתמש וסיסמא שלי כדי לקבל גישה לראוטר ! איך אני יכול לגלות אותם ? תודה בכל מיקרה לכל העוזרים
פורסם 2005 בנובמבר 919 שנים מאחורי הראוטר יש מין חור שבתוכו יש כפתור שאם לוחצים עליו בערך 30 שניות לחיצה ארוכה אז הראוטר והססמא מתאפסים.חשוב אבל שתדע לסדר את ההגדרות מחדש אחרי האיפוס כי אם לא, לא יהיה לך אינטרנט.
פורסם 2005 בנובמבר 919 שנים איך אתה מנסה להדריך אותו בלי לדעת על איזה נתב הוא מדבר?chen-zאיזה נתב יש לך?
פורסם 2005 בנובמבר 919 שנים איך אתה מנסה להדריך אותו בלי לדעת על איזה נתב הוא מדבר?chen-zאיזה נתב יש לך?מן הסתם.אנשים, לפני שאתם אומרים למישהו לעשות דבר כמו לאפס את הראוטר, תוודאו שאתם יודעים על מה אתם מדברים בכלל.
פורסם 2005 בנובמבר 919 שנים לפי הIP שהוא נתן הבנתי שיש לו נתב של D-Link ולחברה הזו המסך אפשרויות הוא זהה אצל כל הראוטרים.אני לא מפגר.
פורסם 2005 בנובמבר 919 שנים אף אחד לא טען שאתה מפגר. אבל אתה יכול להגדיר איזה כתובת שאתה רוצה לרשת שלך. זאת כתובת ברירת המחדל בDLINK, EDIMAX, LINKSYS ו3COM דרך אגב. וזה עדיין לא אומר שזה אחד מאלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.