פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים אתמול שמתי לב, הייתי בATT TOOL, פתאום הפעלתי את ה3D VIEW והוא התחיל לעשות "זזזזז" כזה חלש אבל שאפשר לשמוע וזה קצת צורם באוזן, וזה לא מהמאוורר, כי הוא נשאר על אותה מהירות סיבוב 54%, כיביתי את ה3D VIEW, נעלם הדבר הזה, הפעלתי שוב וזה חזר...מה כבר קרה לכרטיס מסך ? ???
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים תתקשר לנועה ותשאל.בתקווה גדולה יהיה לי אחד כזה היום שהולך למחשב משחקים וגם אני אוכל לבדוק את זה.
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר לא מתקשר לנועה, לא סובל את השירות המסריח שלהם, נחכה לתגובה שלך, אדם נחמד ועניו עם יחס אדיב :smile1: תנסה להקשיב טוב אם אתה לא שומע תתקרב למארז קצת
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים לפני כמה דקות הביאו לי את הכרטיס. עוד כמה שעות נרכיב את המערכת ואם הכל ילך חלק אז אוכל לתת לך תשובה. בכל מקרה האחריות היא של נועה ולא שלי ולכן בכל זאת הייתי מציע לך להתקשר אליהם.
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר לפני כמה דקות הביאו לי את הכרטיס. עוד כמה שעות נרכיב את המערכת ואם הכל ילך חלק אז אוכל לתת לך תשובה. בכל מקרה האחריות היא של נועה ולא שלי ולכן בכל זאת הייתי מציע לך להתקשר אליהם. האחריות של נועה שווה לתחת. הם כאלו לא אכפתיים שזה לא יאומן, תמיד שהתקשרתי\שלחתי אימייל הם ענו בכזה אדישות וכאילו זה לא עניין אותם שכבר חשתי שלא ייצא לי מהשיחה איתם כלום
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים INTEGRAL לי יש כבר ת'כרטיס יומיים פשוט רק מחר מגיע המחשב אני וכל הצוות (הצוות כולל רק אותי ואת RED SHARK נראה לי האמתי) נודה לך אם תיצור מדריכון קטנטן לאובר קלוק בדרך הבטוחה ביותר כדי שלא יגרם נזק לGTO2 הייקר שלי ולאחרים
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר INTEGRAL לי יש כבר ת'כרטיס יומיים פשוט רק מחר מגיע המחשב אני וכל הצוות (הצוות כולל רק אותי ואת RED SHARK נראה לי האמתי) נודה לך אם תיצור מדריכון קטנטן לאובר קלוק בדרך הבטוחה ביותר כדי שלא יגרם נזק לGTO2 הייקר שלי ולאחרים הלו אל תדבר בשמי שלי כבר "מאוברקלק" :smile1:
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים לאיפה הגעת איתו ב OC בינתיים?הכל מותקן וכרגע מוריד 3DMARK05שלב ראשון:אכן MODABLEעריכה:אני פותח טרד חדש[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים מחבר זכרון הגעתי ל597, ליבה הגיעה ל570 בערך,הוא לא מצא ארטיפקטים בבדיקה, אבל הכתב בחלון של הבדיקת ארטיפקטים התחיל לרצד קצת ונכנס בי פחד אז החזרתי הכל ל,DEFAUL עד אשר אני יקנה קירור מתאים...אני משער שהוא היה מגיע ליותר אם הייתי ממשיך...אינטרגל בדקת את הרעש המוזר?
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים מחבר איך זה יכול להיות ? על השנייה שאני שם את ה3D VIEW הרעש הזה נוצר... המהירות מאוורר נשארת 54 אחוזעריכה:בדקתי, שמתי את המאוורר שיעבוד על 100 אחוז כל הזמן, העליתי את ה3D VIEW שוב וגם כשהמאוורר 100 אחוז שומעים את הרעש !! אז הרעש בא מהכרטיס מאה אחוז\ wtf
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים זה המאוורר... גם אצלי זה היה ככה בX800XL..כשהפעלתי את ה3D View הוא ישר עבר למהירות גבוהה יותר ועשה את הרעש המוזר הזה.. קניתי סיילנסר והרעש הפסיק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.