עבור לתוכן

זקוק לייעוץ בקנית שעון לבצא.

Featured Replies

פורסם

עוד שבוע אני מתגייס: טירונות,קורס,גוב..

סבא וסבתא נותנים עד 400-500 שקל לקנות שעון..

אני כבר שנים לא מסתובב עם שעון ובאופן רפלקסיונלי בודק את הזמן בסלולארי כמו רובנו אני מאמין..

וחבל לי להשקיע סכום כזה שעון שישמש אותי כחודש בטירונות (אני מבין שלטירונות אני פשוט חייב שעון עם סטופר).

השאלה בין היתר זה אם בשירות הסדיר אני יוכל להוציא לי את הסלולארי שלי בכייף כשאני ארצה לבדוק שעה? או שאסור להסתובב עם פלאפון בצבא?

איך זה הולך?

בכל מקרה אם אתם אומרים שאני חייב שעון למשך כל השירות וזה כדאי, אז תמליצו בקשה על איזה דגם עמיד,לא כל כך יקר,לא בומבסטי ואלגנטי.

תודה מראש!

;)

פורסם

יש לי אותו הוא טוב אבל נשרט מהר אבל אם זה לחודש זה בסדר אבל הסטופר שם זה עד שעה כאילו אחרי שעה הוא מתאפס ומתחיל מהתחלה אבל ככה הוא שעון טוב ולא יקר

פורסם

בטח שמותר להסתובב עם סלולרי בשירות, גם בטירונות מותר אבל אז מותר להפעיל אותו כשעה ביום (בשעת הת"ש - שעה חופשית שנותנים לך לפני כיבוי האורות במאהל), ולטירונות אתה לא צריך שעון עם סטופר בכלל - לפני שהזמן נגמר החנט"ר (חניך תורן - בד"כ הפקיונר של המחלקה שהמפקד רוצה להעניש אותו) "מקריא זמנים" כלומר אומר עוד כמה זמן נשאר להשלים את המשימה (50 שניות-45 שניות-40 שניות) וכולם חוזרים אחריו ככה שאתה תשמע את הקראת הזמנים, מה גם שאם אתה בונה על טירונות קרבית אז קח בחשבון שסביר שלא יהיה לך זמן להסתכל בסטופר במהלך משימה גם ככה.

פורסם
  • מחבר

טירונות 02 :silly:

טוב הבנתי, אז כנראה אני לא אשקיע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים