פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים תשמע יש לי גם 1.7גם אצלי הוא מתחממםיש לי דרגוןואיוורור ב*-***האני לא יודע מה לעשות !!!???פירסמתי טרד פה לא נפטרה הבעיה(למרות שניסו)רוצה להשרף שישרףאם זה עובד שיעבוד עד שימות!!!!!!!!!!חוץ מזה כמה במאמץ???? ( אצלי 55-56 )ובקשר לבעיה כשהמחשב עולה ה מעבד מתחמם כי המעבד בעליה הוא כמעט כמו בעומס מלא (רק מתחיל קר-אלק)בגלל זה הוא חםמה עם מארז פתוח ניסיתה??? אצלי זה לא עבדנ.בהלוח אצלי בסדר - לפתוח זה
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים מחבר תשמע יש לי גם 1.7גם אצלי הוא מתחממםיש לי דרגוןואיוורור ב*-***האני לא יודע מה לעשות !!!???פירסמתי טרד פה לא נפטרה הבעיה(למרות שניסו)רוצה להשרף שישרףאם זה עובד שיעבוד עד שימות!!!!!!!!!!חוץ מזה כמה במאמץ???? ( אצלי 55-56 )ובקשר לבעיה כשהמחשב עולה ה מעבד מתחמם כי המעבד בעליה הוא כמעט כמו בעומס מלא (רק מתחיל קר-אלק)בגלל זה הוא חםמה עם מארז פתוח ניסיתה??? אצלי זה לא עבדנ.בהלוח אצלי בסדר - לפתוח זהדרגון? לא הבנתי.האיורור שלי זה מה שבא עם המעבד, עוד מאורר במארז, וזהו.איזה עומס מלא בעליה? אתה בסדר? המעבד עוד לא נכנס לפעולה רצינית עד אחרי ה POST ממה שהבנתי.והביוס הוא לפני הPOST. ניסיתי עם מארז פתוח, וגם רשמתי טמפרטורות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.