פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים נו והיא אמרה שהיא רוצה רפואהבמקום להצטדק אחרי שאמרת משהו טיפשי תעשה לעצמך טובה ואל תסביר לנו בדיוק למה אתה מסיק מסקנות שגויות.
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים א. אני לא חייב לך שום דבר ילדון. הייתי ממליץ לך להרגע עם התגובות שלך, כי חכם גדול אתה לא.ב. לא אמרתי שום דבר טיפשיג. על איזה מסקנה אתה מדבר?(לרקורד - אני יודע על מה אתה מדבר ואתה טועה אבל אני רוצה לשמוע את השטות הזאת ממך)
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים א. אני לא חייב לך שום דבר ילדון. הייתי ממליץ לך להרגע עם התגובות שלך, כי חכם גדול אתה לא.ב. לא אמרתי שום דבר טיפשיג. על איזה מסקנה אתה מדבר?(לרקורד - אני יודע על מה אתה מדבר ואתה טועה אבל אני רוצה לשמוע את השטות הזאת ממך)זה בדיוק מה שאני אומר - אתה לא חייב לי כלום אז אל תצדיק את השטויות שאתה פולט אל המקלדת.כן אמרת משהו טיפשי, ואתה ממשיך להשפיל את עצמך.תפסיק להחזיק מעצמך אתה לא משהו בכלל.
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים תפסיק להחזיק מעצמך אתה לא משהו בכלל.יותר טוב ממך זה בטוחילדון קטן וחסר השכלה
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים ילדים לא לריב, אנחנו לא אוייבים. ואני מתכננת על וטרינריה אבל אם לא למדתי כימיה בכל אופן הכי טוב בשבילי זה ללכת לקדם-רפואי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.